ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.09

Παπαθεμελής για Μπακογιάννη: Πάρε την στο γάμο σου , να σου πεί και του χρόνου.


Με αφορμή τις αποκαλύψεις από τους διαλόγους της κ. Μπακογιάννη με τον Μιλόσοσκι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, δήλωσε:

«Ο διάλογος Μπακογιάννη Μιλόσοσκι, αποδεικνύει ότι, οι μονότονα επαναλαμβανόμενες τα τελευταία χρόνια διαβεβαιώσεις για δήθεν κόκκινη γραμμή «σύνθετης ονομασίας για γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις», ήταν εμπαιγμός του λαού.

Η τότε υπουργός, αντί του erga omnes, συζητεί με τον αντίδικο το «εύρος της χρήσης» και του δηλώνει ότι «δεν ασχολείται με το σκοπιανό σύνταγμα». Καταλήγοντας μάλιστα, ότι η εξεύρεση ονομασίας, «δεν σημαίνει αλλαγή εθνικής ταυτότητας».

Απολελληνιστί, πάρε την στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου!

Έτσι, ενώ στη διεθνή πολιτική οι κόκκινες γραμμές είναι σταθερές και αμετακίνητες, εδώ είναι κινητές, σαν την κινούμενη άμμο.

Η αποκαλυφθείσα αθέατη πλευρά της πρόσφατης εξωτερικής μας πολιτικής, συνιστά μια επιπλέον πρόκληση για κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Να αναθεωρήσουν εκ βαθέων την στρατηγική για το Σκοπιανό, επαναφέροντας τις κόκκινες γραμμές στη φυσική τους αφετηρία: Αυτήν που όρισαν οι ιστορικοί πολιτικοί αρχηγοί Κ. Καραμανλής και Α. Παπανδρέου: Ονομασία χωρίς το όνομα Μακεδονία, ή παράγωγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: