ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.09

Σχετικά με την σύλληψη των παιδιών του Γρ. Νιώτη






Επειδή συνήθως - τουλάχιστον στο Ελλαδίτσα μας - τα πάντα κινούνται πρωτίστως γύρω από τον εντυπωσιασμό και την φανφάρα που προκαλεί μια είδηση και δευτερευόντως στην ουσία της.....

θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως τα παιδιά του Αντιπροέδρου της Βουλής, ούτε ανήλικα είναι, ούτε μειωμένης αντίληψης, ούτε καθοδηγούμενα άτομα.

Είναι ενήλικες πολίτες και μπορούν να κινούνται με ενέργειες που θεωρούν ότι τους εκφράζουν, να αρθρώνουν λόγο ή να πράττουν κατά την πολιτική τους αντίληψη και φυσικά να αποφασίζουν αν θα συμμετέχουν σε όποιο αυτοδιαχειριζόμενο ή κακοδιαχειριζόμενο στέκι αντιεξουσιαστών.

Όπως και κάθε ενίληκας πολίτης αυτής της χώρας. Και ανάλογα με τις πράξεις του ΠΡΕΠΕΙ να αποδέχεται και το τίμημα.

Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε τις δηλώσεις του πατέρα των παιδιών που ....

προσπάθησε να "επέμβει" ουσιαστικά -με τρόπο- στην εκδίκαση της υπόθεσης όσον αφορά τα αποδεικτικά στοιχεία που καταγγέλει η ΕΛΑΣ ότι κατέσχεσε στο Ρεσάλτο. Ο κ. Νιώτης ζήτησε εξηγήσεις για την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. περί ύπαρξης χειροβομβίδας κρότου λάμψης στο «Ρεσάλτο», η οποία όπως διευκρίνισε, δεν υπήρχε μεταξύ των ευρημάτων.

Όπως είμαστε τελείως αντίθετοι με την δήλωσή του ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα, συναρτώντας την απόφαση αυτή με το αποτέλεσμα της δικαστικής διαδικασίας.

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: