ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.09

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...!!!



ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ....

Υπάρχουν πληροφορίες, απο έγκυρες πηγές, οτι κατα τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή, θα κάνει παρέμβαση ο Κώστας Καραμανλής.
Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος, απο το να καταστήσει σαφές στον Ελληνικό λαό την εξής είδηση:

Στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή περίπου ένα μήνα πριν απο τις εκλογές ο Γ.Παπανδρέοου συναντήθηκε με τον επίτροπο Αλμούνια, ο οποίος τον ενημέρωσε επακριβώς για το δημοσιονομικό μας έλλειμα και την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας.
΄Ισως να είναι η μοναδική παρέμβασή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, όμως δεν θέλει να αφήσει χωρίς απάντηση το γεγονός οτι ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ γνώριζαν προεκλογικά την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και παρα ταύτα, έδιναν υποσχέσεις, για να εφαρμόσουν μετεκλογικά τα αντίθετα και συνάμα να προαναγγέλουν "επώδυνα μέτρα"....

Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;....
politikosafari
================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Σίγουρα είχε λάβει την σχετική ενημέρωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η ερώτηση του στο debate προς τον Καραμανλή.
Θυμηθείτε την ερώτηση βλέποντας το βίντεο από το 05:00 έως 05:30 αλλά και την απάντηση Καραμανλή η οποία είναι αόριστη Και πως να απαντήσει? αφού γνώριζε και ο ίδιος σε πιο σημείο είχε φέρει η διακυβέρνηση του την κατάσταση στην οικονομία. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ ΗΞΕΡΕ υποσχόταν ασύστολα ώστε να έρθει στην εξουσία και να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: