ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.09

Re(ZIL)ist...

Οι Βάνδαλοι Ρεζίλιδες............


Υ.Γ:Προφανώς δεν αναφαίνομαι στους μετανάστες της φώτο....
antilogos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επαναστάτες της πλάκας με «μπάρμπα στην Κορώνη» της εξουσίας, που εύκολα «καθαρίζουν» στην όποια κακοτοπιά και με συμπαραστάτες τους την συντριπτική πλειοψηφία των κονδυλοφόρων και των μαρκουτσοφόρων του συστήματος, τουτέστιν των εφημεριδο-αλητών και τηλε-αλητών της πλέριας αριστερής ενημέρωσης. Έκαναν ό,τι ήθελαν! Κτύπησαν ακόμη και τον ίδιο ακόμη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου των Αθηνών και συνέχισαν ενώπιον ενός αποχαυνωμένου λαού το έργο τους… Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κατεβάζουν την Ελληνική Σημαία την οποία στην συνέχεια την καίνε και κηρύσσουν την… επανάστασή τους! Μόνο που η “επανάσταση” γίνεται εντός ασύλου και διαρκεί λίγες ώρες. Φαιδρός λαός, φαιδρή εξουσία, φαιδρή επανάσταση…