ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

Μπαμπά τι είναι ο Χρυσοχοΐδης;

...Αν σου απαντούσα σε αυτή την ερώτηση γιε μου με ειλικρίνεια, θα με συλλαμβάνανε κι εμένα ....προληπτικά, για "έγκλημα σκέψης"!
Θα έπρεπε να πάω πολύ παλιά αν ήθελα να σου μιλήσω για τέτοιου είδους ανθρώπους. Όπως θα μάθεις στο μέλλον όταν δεν αρκεί η ιδεολογία για να χειραγωγηθούν οι μάζες, τότε έρχεται να τη συμπληρώσει η δίδυμη αδερφή της: Η καταστολή.
Διαβάζω γιέ μου το 1984 του Όργουελ ξανά. Βλέπεις εκεί θα βρεις όλες τις ιδέες που εφαρμόζει η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εκεί η ιδεολογία ήταν ο ΑΓΓΣΟΣ, ο "Αγγλικός Σοσιαλισμός", εδώ είναι ο ελληνικός σοσιαλισμός. Ναι εκείνος που αφού λήστεψε δισεκατομμύρια από τα ασφαλιστικά ταμεία μέσα από το μεγάλο κόλπο του Χρηματιστηρίου, τώρα μας καλεί αν πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα, δουλεύοντας μέχρι τον... τάφο! Δεν θέλω αυτό το μέλλον ούτε για σένα, ούτε για μένα.

Στο 1984, γιέ μου, υπήρχαν 4 υπουργεία: "Το Υπουργείο Αλήθειας, που ασχολείτο με τα νέα την ψυχαγωγία την εκπαίδευση και τις καλές τέχνες. Το Υπουργείο Ειρήνης, που ασχολείτο με τον πόλεμο. Το Υπουργείο Αγάπης, που αγρυπνούσε για την τήρηση της τάξης. Και το Υπουργείο Αφθονίας, που ήταν υπεύθυνο για τα οικονομικά θέματα"
(Σας θυμίζουν τίποτε αυτά;)
Τα τρία συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ
Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

(Νομίζω θα τα υπέγραφε όλα ο Χρυσοχοΐδης)
Η πιο σημαντική προσπάθεια του καθεστώτος ήταν η εξαφάνιση της ιστορίας "Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το απρελθόν. Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον"...
Κάτι που κάνει συστηματικά ο υπουργός Εκφοβισμού του Πολίτη

Ας μη σου πω άλλα γιε μου. Καλύτερα να διαβάσεις το βιβλίο κι ας είσαι μικρός. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, μήπως μπορέσεις εσύ και η γενιά σου να απαλλαγείτε από τέτοιου είδους άθλιους κυβερνήτες.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: