ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

Γκάφα ολκής από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σοβαρότητα και επαγγελματισμός παραμένουν άγνωστες λέξεις για το ελληνικό Δημόσιο. Σε πρωτοσέλιδη "καταγγελία" της εφημερίδας Ελευθεροτυπία ότι στελέχη των αρχών ασφαλείας παρακολουθούσαν τα γραφεία της εφημερίδας, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ακόμα και τους αριθμούς πινακίδων των οχημάτων που χρησιμοποιεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών! "

"Η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει τρία (3) οχήματα τζιπ μάρκας Maverick χρώματος μαύρου, εκ των οποίων το πρώτο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Καματερού (ΥΡΟ 7296), παραμένει στο συνεργείο στην Αμυγδαλέζα, το δεύτερο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού (ΥΡΡ 4199), συνέδραμε στη μεταγωγή του κατηγορούμενου Γιάννη Δημητράκη, ενώ το τρίτο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Πατρών (ΑΧΡ 9784), την ώρα του περιστατικού που περιγράφετε ήταν απασχολημένο σε επιχείρηση στην Πάτρα. Επίσης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν έχει στην κατοχή της Maverick μαύρου χρώματος, παρά μόνο δύο (2) χρώματος μπλε και κυπαρισσί, με πινακίδες ΖΜΚ 26** και ΖΜΙ 78** αντίστοιχα".

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιούνται ευαίσθητα στοιχεία που σχετίζονται με τον τομέα της εθνικής ασφάλειας, όταν σε κράτη του εξωτερικού η αποκάλυψη της ταυτότητας του προσωπικού τους διώκεται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος για ευνόητους λόγους.

Όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα Τα Νέα, σε δύο ΦΕΚ (στις 15 και στις 22 Οκτωβρίου 1991) αναφέρονται τα ονόματα και οι ειδικότητες περισσοτέρων από 400 πρακτόρων, οι οποίοι μετατάσσονταν από την ΕΥΠ προς υπουργεία, νομαρχίες, εφορίες, ταμεία και άλλους δημόσιους οργανισμούς. Βάσει του ιδρυτικού νόμου της ΕΥΠ (1645/1986, άρθρο 11) "ατομικές διοικητικές πράξεις διορισμού, μετάταξης, μετάθεσης ή κάθε άλλης υπηρεσιακής μεταβολής οποιασδήποτε φύσης ή κατηγορίας που αφορά το προσωπικό της ΕΥΠ δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως".
Δεκατέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψη των 400, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης, έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία Ταγματάρχη που εργαζόταν για λογαριασμό της ΕΥΠ και μάλιστα αναρτήθηκαν και στο Ίντερνετ. Ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης εξειδικευόταν στην υψηλή τεχνολογία και λόγω της πολυετούς πείρας του εθεωρείτο ιδιαιτέρως πολύτιμος για τις μυστικές υπηρεσίες. Το πρώτο αυτογκόλ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μπήκε όταν στην απάντηση του ερωτήματος του βουλευτή δόθηκαν όλες οι μεταθέσεις που πήρε ο Ταγματάρχης, οι αλλαγές στα πόστα του αλλά και λεπτομέρειες για την ενασχόλησή του με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
strategy-geopolitics
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε Υπουργέ star η δημοτικότητα σας δεν θα είναι πάντα η ασπίδα προστασίας σας. Προς το παρόν η "μπογιά" περνάει ακόμα, αλλά με τον ρυθμό της γκάφας τόσο των ένστολων σας όσο και των συμβούλων σας σας βλέπω γρήγορα να αλλάζετε πόστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: