ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.09

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS Εμπλοκή ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στα στημένα!

Του Παναγιώτη Σπηλιόπουλου

Εμπλοκή ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, στα στημένα παιχνίδια του κυκλώματος Άντε Σάπινα, εξετάζει η εισαγγελία του Μπόχουμ και η Ιντερπόλ, σύμφωνα με τα Γερμανικά ραδιόφωνα και δημοσίευμα του περιοδικού «FOCUS», καθώς κερδισμένα κουπόνια στοιχήματος με τον εν λόγω αγώνα, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του περιοδικού «FOCUS» Σέρβος συνεργάτης του φυλακισμένου Κροάτη, ο οποίος μίλησε για προκαθορισμένα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού «FOCUS» της περασμένης Δευτέρας 30.11.2009, ένας 39 χρόνος Σέρβος παίκτης του στοιχήματος, ο οποίος δηλώνει «συνεταίρος του Σάπινα», αποκάλυψε μέρος της δράσης του κυκλώματος τού Κροάτη, που έστηνε αγώνες. Ο ίδιος ο Σέρβος έδωσε στη δημοσιότητα τρία κουπόνια για αγώνες με ημερομηνία 30.04.2006 στα οποία μαζί με το Σάπινα, είχαν ποντάρει σε συγκεκριμένους αγώνες που οι συνεργάτες τού κυκλώματος, φέρεται να είχαν «στήσει». Ανάμεσά τους και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ που έγινε την Κυριακή του Θωμά, 30 Απριλίου 2006, ο οποίος έληξε με νίκη της Κρητικής ομάδας με 2-1.
Με αφορμή το δημοσίευμα του «FOCUS», ασχολήθηκε η εισαγγελία του Μπόχουμ η οποία ξεκίνησε έρευνα σε συνεργασία με την Ιντερπόλ, όπως μετέδωσαν όλη την περασμένη εβδομάδα τα Γερμανικά ραδιόφωνα, με αποκορύφωμα αυτά που ακούστηκαν προχθές Σάββατο το πρωί από το κρατικό κανάλι SWR1.
Ήδη, οι Γερμανοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποδείξουν ότι ο ένας από τους τέσσερις αγώνες του επίμαχου κουπονιού που αφορά παιχνίδι της δεύτερης ομάδας του Αμβούργου (καθώς αυτός είναι Γερμανικού ενδιαφέροντος και κυρίως, αυτός τους απασχολεί), είχε στηθεί από το κύκλωμα Σάπινα.
Στο συγκεκριμένο κουπόνι της 30.04.2006 που παίχτηκε στην εταιρία BET 3000 με έδρα στο Μόναχο, συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ που έληξε 2-1 υπέρ του ΟΦΗ. Ο Σέρβος συνεργάτης του Σάπινα είχε ποντάρει το συγκεκριμένο ματς στο 1,55 και ήταν το τρίτο στη σειρά πονταρίσματος. Τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν τα παιχνίδια της Λάτσιο με τη Λέτσε (ο Κροάτης πόνταρε στο 1,25), της Σιένα με την Γιουβέντους (πόνταρε στο 1,4) και αυτός που οι γερμανικές αρχές είναι κοντά στην ανίχνευση του στησίματός του. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του κουπονιού ανάμεσα στις ομάδες Αμβούργο ΙΙ και Οσναμπρύκ ο οποίος έληξε με 2-0 και ο οποίος έδινε απόδοση «2,10». Το παιχνίδι αφορούσε την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας Γερμανίας.
Ο Σέρβος αυτοαποκαλούμενος «συνεταίρος» έπαιξε στο συγκεκριμένο κουπόνι 2.000,00 Ευρώ και πήρε 11.392,50. Στα υπόλοιπα κουπόνια εκείνης της ημέρας, για τα οποία δε γίνεται αναφορά αν περιέχουν τον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, ο Σέρβος έπαιξε αντίστοιχα 4.250,00 Ευρώ τα οποία του απέφεραν 24.888,00 Ευρώ και 4.000,....
Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: