ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.09

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ...."ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ" ΚΑΙ "ΒΛΕΠΕΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ

Δήμος Κερατσινίου: Ψήφισμα στήριξης των 64 συλληφθέντων-Πολιτική πράξη η κατάληψη του Δημαρχείου! (Διαβάστε και άλλα καλά στο ψήφισμα)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Αυτό που θα δείτε ΔΕΝ έχει προηγούμενο. Αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση! ΟΥΤΕ ψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή, απλά λόγω της διαχρονικής στάσης του συγκεκριμένου κόμματος στα γεγονότα) ΔΕ θα μπορούσε να αποτελέσει αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω. Δηλαδή τέτοια στήριξη στους 64 συλληφθέντες-κατηγορούμενους ούτε οι συγγενείς τους. ΜΟΝΟ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ..

..θα μπορούσε-όπως και το έκανε-να στηρίξει με τέτοιο σθένος τους 64 καταληψίες, μεταξύ των οποίων ήταν και τα 2 παιδια του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά (Εκλογική Περιφέρεια στην οποία ανήκει το Κερατσίνι, με την υποσημείωση πως ο Δήμαρχος Κερατσινίου είναι φιλικά προσκείμενος στη ΝΔ) και Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γρηγόρη Νιώτη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ!

Με την αποχώρησή σας από τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. το μόνο που πετύχατε ήταν να δώσετε χώρο, και ουσιαστικά να ''αποδεχτείτε'' αυτό το ψήφισμα!
Οι Μάχες ΔΕΝ κερδίζονται με ΑΠΟΝΤΕΣ!


Κύριε Δήμαρχε ΔΕΝ είδαμε κανένα ψήφισμα που να αναφέρεται στην υποστολή και το κάψιμο της σημαίας!

Κύριε Δήμαρχε ΔΕΝ είδαμε κανένα ψήφισμα που να κατακεραυνώνει τον αστυνομικό που παρέσυρε την άτυχη καθηγήτρια Μαθηματικών!

Κύριε Δήμαρχε ΔΕΝ είδαμε κανένα ψήφισμα που να υποστηρίζει την τάξη και τη νομιμότητα, τη Δημοκρατία μας δηλαδή ούτε τον άτυχο Πρύτανη που προπυλακίστηκε και κατέληξε στην Εντατική!

Κύριε Δήμαρχε ΔΕΝ είδαμε κανένα ψήφισμα στήριξης των πολλών ειρηνικών διαδηλώσεων που έγιναν ανά την Ελλάδα!

Είναι σωστή για εσάς η Κατάληψη του Δημαρχείου έτσι; Είναι πράξη πολιτική! Αυτά τα είχατε πει και πριν τις εκλογές στον κόσμο που σας ψήφισε, αλλά και σε αυτόν που δε σας ψήφισε;;; Γιατί τώρα είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να σας ξαναψηφίσουν!

Γιατί κ. Δήμαρχε οι δημότες του Κερατσινίου θα κληθούν να αποπληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν τα "ατίθασα" και "επαναστατημένα" νειάτα στο Δημαρχείο.

Οι βαριοπούλες, τα άδεια μπουκάλια κλπ θα χρησιμοποιούνταν για κάποιο φεστιβάλ ή πολιτιστική εκδήλωση έτσι; Οι φωτογραφίες από το ρημαγμένο Δημαρχείο ήταν ''μαϊμού'';;;

Αν μεθαύριο κάνουν τα ''παιδιά'' κατάληψη και στο σπίτι σας, να ξέρετε πως εμείς θα το θεωρήσουμε πολιτική πράξη!


Καλύτερα λοιπόν κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Κερατσινίου να αναμένατε τον ΕΙσαγγελέα και τον Ανακριτή!..
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.
Δε νομίζουμε να ήταν πυροτεχνήματα για κάποιο φεστιβάλ και να μπερδεύτηκαν Εισαγγελέας και Ανακριτής!

Σας παραθέτουμε απλά το ψήφισμα, χωρίς άλλα σχόλια... και τα συμπεράσματα δικά σας!





Σχόλιο: Όχι πείτε μας.. Θα μπορούσαν να βρουν πιο ένθερμους υποστηρικτές τα''παιδιά'' ;
Aπό το ..
PP

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I think, that you are not right. I am assured. I can defend the position. Write to me in PM.