ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.09

Ο ΠΡΩΘΙΠΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΥΦΙΠΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ


Στην επέτειο των δύο μηνών από της εν Ελλάδι παλινορθώσεως του σοσιαλισμού (4.12.2009) κυκλοφορεί το υπ' αριθμ. 2403 Β΄τεύχος του ΦΕΚ, με ημερομηνία 1.12.2009, στο οποίο δημοσιεύεται η υπό στοιχεία ΥΠΠΟΤ/ΔΟΕΠΥ/ΤΟΠΥΝΣ/107729/27.11.2009 απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού. Οι κ.κ. Παπανδρέου και Γερουλάνος, ως δυο παλαιοί και καλοί συνεργάται, ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ, με αυτή την κοινή απόφασή τους, στην Υφυπουργό κυρία Αγγελική Γκερέκου την άσκηση αρμοδιοτήτων σε θέματα: α) των Υπηρεσιών του τέως Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, και β) των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αν η απόφαση ανάθεσης των αρμοδιοτήτων σταματούσε εδώ, θα μπορούσε κανείς να χειροκροτήσει τους δυο καλούς φίλους (ΚΑΙ τον Πρωθυπουργό ΚΑΙ τον πρωτοσπαθάριό του), γιατί θα μοίραζαν ακριβοδίκαια τις αρμοδιότητες του ενιαίου πλέον τιμαρίου, συγγνώμην... Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού. Όμως, η απόφαση έχει και «ουρά». "ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ", συνεχίζει η γεωργοπαπανδρεογερουλάνειος απόφαση, "ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ στην Υφυπουργό Αγγελική Γκερέκου η εποπτεία επί των ακόλουθων Νομικών Προσώπων, ως ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ τους Εταιρειών, η οποία ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: α) της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης α.ε., β) του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ α.ε.), γ) του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), δ) της Εταιρείας Αγροτικός Τουρισμός και Ήπιες Μορφές Αναψυχής α.ε." Δηλαδή, ΟΛΟ το ψαχνό το κρατάει ο Υπουργός (και για τους γνωρίζοντες, προσωπικά ο Πρωθυπουργός). Η Υφυπουργός, μια που απόφαση εξεδόθη μέσα στη νηστεία των Χριστουγέννων, ας αρκεσθεί σε σαρακοστιανές "αρμοδιότητες", που εξαντλούνται σε βιτρίνα, τελετές και δεξιώσεις - άλλωστε σ' αυτούς τους τομείς η ακτινοβόλος κυρία Γκερέκου υπερέχει συντριπτικά του προϊσταμένου της... Βεβαίως, πέραν της ικανοποιήσεως που οπωσδήποτε εμπνέει αυτή η υπεροχή, η λαμπερή Υφυπουργός πρέπει να νοιώθει ευτυχής, διότι οι δικές της "αρμοδιότητες" τουλάχιστον καθορίστηκαν και μεταβιβάστηκαν, ενώ των περισσοτέρων συναδέλφων της Υφυπουργών οι αρμοδιότητες εξακολουθούν να παραμένουν μετέωρες - ενώ εισερχόμεθα στον τρίτο μήνα της "εξουσίας" των...
.
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: