ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.09

Διαψεύστε τον..



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Όπως έλαβα το ενημερωτικό email, έτσι σας το προωθώ. Το προωθώ για εκείνους τους ψευτοαριστερούς που βλέποντάς τώρα τα επεισόδια στο κέντρο σιωπούν, ηδονίζονται και βλακωδώς πιστεύουν ότι το «χέρι της Δεξιάς» είναι πιο βαρύ απ’ αυτό της Αριστερής Οδηγίας Καταστολής. Ας είναι αδέλφια, δεν πειράζει. Ας είναι για το καλό των υποδομών, των καταστηματαρχών, της αρτιμέλειας των καθηγητών, της προστασίας των μαθητών από ακατάλληλα διδάγματα ελευθεριότητας. Μην μιλάτε τώρα. Μην γράφετε. Σιωπάτε. Μην κατηγορείτε κανέναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ για αναλγησία και απανθρωπιά. Για σκληρότητα και εμφανή προσπάθεια καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι πιο ανθρωπιστές, έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο και άλλοθι. Έτσι δεν είναι; Ή μήπως έτσι είναι, γιατί έτσι νομίζετε; Μην γράφετε για «αστυνομοκρατούμενο κράτος», δεν υπάρχει λόγος. Έτσι, οφείλει να είναι το κράτος. Απλά, τώρα δεν υπάρχουν πρόσωπα, που μοιάζουν να ρέπουν στην εύκολη πτώση. Δεν υπάρχουν πολιτικοί που αυτοβούλως χαρίζονται για ανθρωποφαγία. Δεν υπάρχουν οι υπουργοί με τις μεγάλες ευθύνες. Τώρα, εξαρχής δεν υπάρχουν ευθύνες. Για όλα φταίει η Δεξιά, εξ αυθαιρέτου και βολικού ορισμού σας.. Αναρωτιέμαι τι θα ακολουθούσε επί σειρά ημερών, σε κάθε λογής δημόσιο βήμα, αν πέρυσι τέτοια εποχή κάποιος υιός δεξιού υπουργού, βουλευτή ή μετέχοντα στο Προεδρείο της Βουλής, συλλαμβάνονταν ως μέλος της Χρυσής Αυγής. Τώρα, ο πατέρας δεν φταίει. Γιατί δεν φταίει; Όλοι φταίνε, αλλά πιο πολύ εκείνος. Φταίει, γιατί ως πρότυπο και ως ανώτερος κρατικός άρχων, δεν δίδαξε, δεν κοινώνησε και δεν παίδευσε ως όφειλε, αρχικά το τέκνο του. Δεν του ‘μαθε ότι καθετί παρακρατικό, δεν είναι νόμιμο. Κάθε σύσταση ή προσπάθεια σύστασης εγκλήματος, αποτελεί κακούργημα. Και σεις οι δημοσιογράφοι, έτσι να ημερεύετε. Τώρα, το φυσικό, το εύλογο, το έλλογο της «ενεργητικής αστυνομίας» να επαινείτε. Μην την ευνουχίσετε πάλι, για να την κάνετε παθητική, άλογη και παράλογη σαν και εσάς. Και εκείνον τον άνθρωπο της γνώσης που έγραψε «ίσως το ίδιο ή και περισσότερο καταστροφικές από τις καταστροφές στο κέντρο, να είναι οι αναλύσεις που ακολουθούν», παρακαλώ διαψεύστε τον.

«Από αντι-πληροφορηση:

Εκτεταμένη ωμή καταστολή, χυδαιότητα = δήθεν "πρόληψη".

Πολλοί τραυματίες στο κέντρο, αστυνομικοί πετούσαν μέσα στα μπλοκς
διαδηλωτών πέτρες, ασφυξιογόνα και κρότου-λάμψης.

Χτύπησαν και ηλικιωμένους αγωνιστές (από ΕΕΚ, και άλλους).

Οι εικόνες (youtube 3') δείχνουν μηχανές αστυνομικών να πέφτουν πάνω στον κόσμο. (Στην τηλεόραση ο υπαρχηγός κ. Βούγιας ομολογεί πως θα του άρεσαν τα Εξάρχεια... ως Μονμαρτη, όχι "madmax "...)


http://www.youtube.com/watch?v=zu06paWOF2I
"Στο 3¨05 φαίνεται καθαρά ο Δελτας που χτυπάει με τη μηχανή

διαδηλωτή."

http://www.tvxs.gr/v27752

http://twitter.com/indy1208
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: