ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.09

Γιατί κάηκε η Αττική.... "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ"....(ΔΕΙΤΕ ΤΟ)

Γιατί κάηκε η Αττική...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H χάρη των αντιεξουσιαστών Μαρξιστων έφθασε ή φθάνει και στις απόμερες γωνιές της ελληνικής επικράτειας με σημαιοφόρους πιτσιρικάδες, που όχι μόνο δέν μπορούν ακόμα να δέσουν μόνοι τους τα βρακοζώνια τους, αλλά τους λείπει παντελώς και το μυαλό για να σκεφθούν ότι, εκεί δύο και μόνοι ταραξίες, άν εκδηλωθούν εμπράκτως, σφραγίζουν δια βίου το μέλλον τους με την στάμπα του αναρχικού εγκληματία. Του απροσάρμοστου πολίτου στην κοινωνία της χώρας που τους ανατρέφει. Να σκεφθούν ακόμα ότι απέχουν πάρα πολύ απο την ηρωποίηση, καθώς η δράση τους δέν διαφέρει απο αυτήν των ληστών στα έργα γουέστερν, που ξέρουμε απο τις προηγούμενες δεκαετίες, ή απο τους ληστοσυμμορίτες, που η χώρα μας έζησε μετά τον πόλεμο και μερικοί πολύ θα ήθελαν να τους αναστήσουν. Να σκεφθούν - πού τέτοιο πράγμα;;; - ότι το ιστορικό κεφάλαιο του κομμουνισμού έληξε ανεπιστρεπτί και επίσημα με την υπογραφή των Ρώσων ηγετών, που τον κληρονόμησαν μαζί με την μιζέρια του στην χώρα που τον γέννησε.