ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.09

Νυχτερινή επίσκεψη του αμερικανού υποπρόξενου στο τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής!


Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ στη Θράκη;


Ο Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τον Μπάρακ Ομπάμα στην Ουάσινγκτον, για να συζητήσουν για την πορεία και τα κοινά ενδιαφέροντα Τουρκίας και ΗΠΑ, αλλά σύμφωνα με τα γενόμενα, εδώ στην Ελλάδα, ο αμερικανός «ειδικός» επισκέφθηκε τον κύριο Σαρνίτς στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής προκειμένου να συζητήσουν τα… δικά τους!
Βέβαια, ο υποπρόξενος των ΗΠΑ και ο Υπεύθυνος Πολιτικών Θεμάτων του Γραφείου της Αθήνας δεν επισκέφθηκε την Κομοτηνή επειδή ήταν απλά περαστικός, αλλά είχε μία σειρά συναντήσεων, που η καθεμία είχε το δικό της ενδιαφέρον και «ειδικό βάρος». Και φυσικά δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο η επίσκεψη ενός αμερικανού «ειδικού» στην Θράκη.

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: