ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

Πόσο απέχουν τα Σκόπια από τις Βρυξέλλες και τη Βεργίνα (video) - Ανταποκριτές

H διεύρυνση της ΕΕ στα δυτικά Βαλκάνια ήταν το θέμα των "Ανταποκριτών" της Τρίτης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το ρεπορτάζ που αφορούσε στην ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ καθώς αυτή σχετίζεται άμεσα με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας. "Για την ΠΓΔΜ η ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αποτελεί ίσως τη μοναδική προοπτική για την αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων αλλά και τη διατήρηση της διεθνοτικής ειρήνης στο εσωτερικό μεταξύ Σλαβομακεδόνων και Αλβανών", υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ. Παρά λοιπόν το γεγονός πως η ένταξη μοιάζει ως μονόδρομος για τη χώρα και πως έχει θέσει υποψηφιότητα για την ένταξή της στην ΕΕ από το 2004, λίγα βήματα έχουν γίνει από τότε και γι'αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι Ευρωπαίοι. Εκτός από τα άλλα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν, οι κυβερνήσεις των Σκοπίων προφανώς αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο γρήγορο δρόμο προς την Ευρώπη που συνεπάγεται συμφωνία με την Ελλάδα και την ανάγκη για διαμόρφωση μιας συμπαγούς εθνικής ταυτότητας που ψάχνει τις ιστορικές της αναφορές στον Αλέξανδρο και τη Βεργίνα.

"Ανταποκριτές"

Δεν υπάρχουν σχόλια: