ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.09

ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΡΟ??...ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ


Το σίγουρο είναι ότι ως ένστολοι δεν μας επιτρέπετε να "αποφαινόμαστε κριτικά" για τις πολιτικές αποφάσεις των πολιτικών της εξουσίας της χώρας όμως μπορούμε να "εισηγούμαστε" για την πρόληψη ή την διαπίστωση με σκοπό την λύση των υπαρκτών προβλημάτων τα οποία ανέκυψαν από την "διάλυση" του ΥΕΝΑΝΠ και τον διαμοιρασμό των υπηρεσιών του.

Η διάλυση του ΥΕΝΑΝΠ έχει επιφέρει στις διαμοιρασμένες υπηρεσίες του και δη σε αυτές που ανήκουν στην Υπ. κυρία ΚΑΤΣΕΛΗ πλήρη αποσυντονισμό στην λειτουργία τους με αποτέλεσμα ,θέματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης να μεταφέρονται στις Καλένδες. Ένα θέμα , το οποίο είναι και το πιο σοβαρό ,...είναι η υδροδότηση των ακριτικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Μερικά εκ των ακριτικών νήσων έχουν σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης.

Η πολιτεία είχε μεριμνήσει να τα τροφοδοτεί με νερό με υδροφόρες. Η σύμβαση του ιδιώτη ο οποίος είχε την υποχρέωση της τροφοδοσίας με νερό έληξε την 15 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους.
Έως και σήμερα λόγω των "αλλαγών" στις Υπηρεσίες του ΛΣ αλλά και τις μικτής σχέσης τους σε δύο φορείς ο "διαγωνισμός" για την μεταφορά νερού στα ακριτικά νησιά δεν έχει γίνει , με αποτέλεσμα αυτά να παρουσιάζουν πρόβλημα για την κάλυψη των αναγκών τους. Το χειρότερο δε είναι ότι η "απογοήτευση" των ακριτών μας τους οδήγησε σε λύσεις οι οποίες εκθέτουν την ίδια την πολιτεία αφού έχουν καταφύγει στην προμήθεια νερού από την γείτονα Τουρκία.

Και εδώ είναι και το ερώτημα
Όταν η πολιτεία - χώρα αδυνατεί ή έχει εγκαταλείψει τους ακρίτες του Αιγαίου σε βασικές ανάγκες τους, και μια " άλλη" χώρα όπως η"απαιτητική" Τουρκία ....που κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει "πατήματα" για να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία.... "καλείται" να δώσει λύσεις στους εγκαταλελειμμένους ακρίτες ...... πως λέγεται αυτό???

Ακρίτες ΛΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: