ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.09

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...... ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΣ...(Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ?)


Επώνυμη καταγγελία του πλοιάρχου Ε.Ν. ΙΩΑΝΝΗ ΕΜΜ, ΝΟΜΙΚΟΥ

Προς τους Υπουργούς:
(α) Προστασίας Πολίτη, κ. Χρυσοχοίδη Μιχάλη
(β) Οικονομίας,Ανταγων/τας και Ναυτιλίας,κ.Κατσέλη Τ. Λούκα
(γ) Δικαιοσύνης, κ. Καστανίδη Χάρη
(δ) Εθνικής Άμυνας, κ.Βενιζέλο Ευάγγελο
Το ποιός είμαι, τι έχω προσφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας επί σειράν ετών - ως Πλοίαρχος αλλά και ως πλοιοκτήτης - εξυπακούεται άλλωστε, "άνευ ουδενός ανταλλάγματος" (οικονομικού ή μη ),το πόσο μου στοίχησε "ηθικά και οικονομικά" η διάσωση του κύρους της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας εν έτει 1978 και ποία υπήρξε η αμοιβή μου από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του εν λόγω υπουργείου, είμαι σίγουρος ότι δεν τα γνωρίζετε.
Την συνέχιση όμως του έντιμου αγώνα μου για την κάθαρση του συγκεκριμένου υπουργείου φοβούμαι ότι και αυτήν δεν γνωρίζετε, άσχετα αν εγώ σας βομβαρδίζω συνεχώς με επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες "ίσως" να μην φθάνουν ποτέ στα χέρια σας.
Και θα συνεχίσω να σας πιέζω και να σας υπενθυμίζω την υποχρέωσή σας για κάθαρση, μέχρι να "σπάσει πλέον το απόστημα που είχαν δημιουργήσει οι ένστολοι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του λιμενικού σώματος, οι οποίοι έχουν ξεσαλώσει - στην κυριολεξία της λέξεως - μια και φροντίζουν τα ανωμύματά των να τα συγκαλύπτουν συνάδελφοί τους, στρατιωτικοί δικαστές και πολιτικά πρόσωπα.
Και όσο αυτοί παραμένουν ατιμώρητοι και ανεξέλεκτοι και αντί πειθαρχικών ή και ποινικών διώξεων, ή και γιατί όχι και αποτάξεώς των από το λιμενικό σώμα, "προάγονται και χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους (κοινώς λαμόγια ) .... συνεχίζουν να παρανομούν σε όποια υπηρεσία και αν υπηρετούν."
Kαι οι υπόλοιποι έντιμοι ένστολοι ( ευτυχώς υφίσταται ακόμη και αυτή η μερίδα ευσυνείδητων αξιωματικών ) απορούν με τα τεκταινώμενα.....
Και μαζί με αυτούς και εγώ, αλλά και άλλοι πολίτες και συνάδελφοι, που αγωνιούμε για τον μέλλον αυτού του υπουργείου.
Σήμερα θα αναφερθώ στην δράση και στο έργο ενός αντιπλοιάρχου εν ενεργεία λιμενικού αξιωματικού, ο οποίος "εσάρωσε" τα πάντα από όποια υπηρεσία και αν πέρασε και που καμαρώνει σαν "γύφτικο σκερπάνι", μια και τις παρανομίες του τις καλύπτουν πολιτικά πρόσωπα της Ν.Δ., αλλά και ένας εν ενεργεία στρατιωτικός δικαστής, οι οποίοι φροντίζουν - μέχρι σήμερα τουλάχιστον - να έχουν θέσει στην "κατάψυξη" τις Ε.Δ.Ε. που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του από το .....2002!!!!
Πλούσια η δράση του με βαθμό πλωτάρχη Λ.Σ. - υπηρετών τότε στην επιθεώρηση εμπορικών πλοίων - μια και εξέδιδε έγγραφα πιστοποιητικά ναυσιπλοίας σε αναξιόπλοα πλοία, "χωρίς καν να τα επισκεφθεί και αντί χρηματικής αμοιβής", χωρίς να τον ενδιαφέρουν καθόλου οι ζωές των ναυτεργατών, που έπαιζαν κορώνα γράμματα την ζωή τους, ταξιδεύοντας με τα αναξιόπλοα αυτά πλοία.
Σε ένα μάλιστα πλοίο, είχε εκδώσει πιστοποιητικό αξιοπλοίας, ημέρα που αυτό βρισκώταν ......."άκουσον - άκουσον" αξιότιμοι κύριοι υπουργοί......"ΕΝ Π Λ Ω"!!!!!!!
Γι' αυτό το αμαρτωλό χαρτάκι, του κατεβλήθη το ποσόν των 2.500 δολλαρίων!!!!!!( αφορολόγητο φυσικά.)
Η Ε.Δ.Ε. που δημιουργήθηκε σε βάρος του εκρεμμεί από το 2003, για τους λόγους που προανέφερα.[ συγκάλυψη απο πολιτικά πρόσωπα και στρατιωτικό δικαστή, των οποίων τα ονόματα και λοιπά έγγραφα μου είναι γνωστά και προτίθεμαι να σας προσκομίσω όταν και όποτε μου ζητηθούν από υμάς.]
Μου φαίνεται περίεργο όμως το να σας διαμαρτύρωμαι εγώ για τα λαμόγια αυτά και όχι οι λιμενικοί αξιωματικοί ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Σταύρος ( αρχιπλοίαρχος Λ.Σ.), ΚΟΥΡΑΝΤΖΗΣ Στέφανος ( πλοίαρχος Λ.Σ.), που βάλλονται με ψευτομηνύσεις εκφοβισμού από τον δράστη νυν αντιπλοίαρχο Λ.Σ. μια και χειρίζονται τις Ε.Δ.Ε. σε βάρος του.
Φοβάται ο "ΝΙΚΟΣ" το θεριό και το θεριό τον "ΝΙΚΟ" ( σήμερα γιορτάζει το λαμόγιο....)
Με εκτίμηση
καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός
=====

Δεν υπάρχουν σχόλια: