ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ STAR 1Χ2 ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ "ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ"... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Σε ένα βίντεο - ντοκουμέντο, τραβηγμένο από κάμερα ιδιώτη, το οποίο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η zougla.gr, αποτυπώνεται ένα ακόμα κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας, που θα πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.


Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό φαίνεται καρέ - καρέ ο τρόπος με τον οποίο ένας 24χρονος φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είχε βγει με τις… πυτζάμες(!) από το σπίτι του, αφού πρώτα καταδιώχθηκε άγρια, ξυλοφορτώθηκε και τελικά ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Αμέσου Δράσεως, βαπτίστηκε ξαφνικά σε «επικίνδυνο κακοποιό», ο οποίος έφερε μαζί του σακίδιο με βόμβες μολότοφ τις οποίες λίγο πριν πετούσε σε αστυνομικούς!












Παράλληλα, παρουσιάζεται ξεκάθαρα ο τρόπος με τον οποίο ένας από τους αστυνομικούς μεταφέρει αβίαστα τη τσάντα με τις μολότοφ (!) και την τοποθετεί δίπλα στον άτυχο συλληφθέντα νεαρό, ο οποίος, εξαιτίας της συγκεκριμένης μεταφερόμενης τσάντας, βρέθηκε στα καλά καθούμενα να κατηγορείται για δυο κακουργήματα και πιθανότατα, αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο αδιάσειστο ντοκουμέντο, σήμερα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος
ανεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: