ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.09

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ .....ΠΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ" ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ


Το αναμενόμενο έγινε!!
Η προετοιμασία της απότισης τιμής στο αδικοχαμένο παλικαράκι που του αφαίρεσε την ζωή ένας ανόητος αστυνομικός καραγκιόζης στεφανώθηκε με επιτυχία αφού οι κατευθυνόμενοι ανεγκέφαλοι βρήκαν για άλλη μια φορά την "σκέπη" προστασίας από τους ιδεολογικούς "επαναστάτες" τύπου ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επιδοθούν σε αναίτιες πράξεις και βανδαλισμούς.
Ανεξάρτητα των αστυνομικών μέτρων που ελήφθησαν για την αποφυγή ή την προστασία τυχόν επεισοδίων ...που καλώς ελήφθησαν μια και η περίσταση αλλά και οι δηλώσεις των "προστατών" επέβαλαν επιτακτικά την λήψη μέτρων αφού αποκαλυπτόταν η "προετοιμασία" της φάρας των ψευτοεπαναστατών....... θεωρούμε ότι και η αποφυγή της "απευθείας" μετάδοσης των επεισοδίων από τα τηλεοπτικά κανάλια καλώς επράχθη μια και ο "χώρος" των αντεξουσιαστών και των "προστατών" τους έχουν ανάγκη της "διαφήμισης" των "επιδόσεων" τους .
Δεν έλειψαν βέβαια και οι παρατηρήσεις από "κάποιους" που παρατήρησαν με τον τρόπο τους την μη "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ" μετάδοση των επεισοδίων από τα τηλεοπτικά μέσα.
Και ρωτώ .... ποια η αξία της απευθείας μετάδοσης??? αφού τα μεγάλα κανάλια έχουν διασπείρει παντού link και καταγράφουν τα επεισόδια όπου θα τα "απολαύσετε" στα κεντρικά δελτία τους???.
Τι υπονοείτε ??? ότι η δημοκρατία μας δίνει εντολές στην "ελευθεροτυπία" ???
Καλά δεν το ξέρατε?? Σήμερα το ανακαλύψατε???
Και βέβαια θα εδόθησαν εντολές ... που είναι και το πιο πιθανό αφού τα κανάλια είναι οι καθ ύλην εκμεταλλευτές τέτοιων περιστατικών μια και η δίψα τους για "αίμα" είναι αλληλένδετη με τις μετρήσεις της ΑGB.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ …

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΖΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ….

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: