ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.11

Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ "ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!!!!

Ω! της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΣ του φέρελπη εν δυνάμει Πρωθυπουργού ΣΑΜΑΡΑ!!

Αφού το  eurogrupe έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο της Ελλάδας με τον απροκάλυπτο εκβιασμό προκειμένου δοθεί η 5η δόση του δανείου στην χώρα μας , η κυβέρνηση δια του υπουργού οικονομικών της  αναπροσαρμόζει την πρότερη απόφαση της να συζητήσει το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο με κανονικές διαδικασίες εντός κοινοβουλίου και να έρθει προς ψήφιση με την διαδικασία του κατεπείγοντος ώστε να ικανοποιηθεί ο εκβιασμός της τρόικας με καταληκτική ημερομηνία την 30 Ιουνίου .

Ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύφθηκε. Ενώ αντιδρά στην "αναξιόπιστη' κυβέρνηση Παπανδρέου μη δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης ΔΕΧΕΤΑΙ το κατεπείγον της διαδικασίας προκειμένου να δοθεί η δόση του δανείου στην χώρα ανεξάρτητα αν ΑΝΤΙΤΘΕΤΑΙ ο ίδιος στην αποτυχημένη ίδια πολιτική που εμπεριέχεται και στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ..... και ανεξάρτητα της ψήφισης του από την παράταξη του!!! .... αλλά και συνδυαστικά  να μπουν οι βάσεις του ξεπουλήματος της χώρας ΜΕ την ψήφιση του Μνημόνιου 2  προκειμένου να είναι και ίδιος ελέυθερος μετά την λήψη της εξουσίας να εφαρμόσει τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό της παράταξης του.

 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του πουλημένου ΣΑΜΑΡΑ με τα δήθεν νέα μίγματα πολιτικής που διακηρύσσει δεν είναι τίποτα άλλο από ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ όπως τελικά δικαίως αποκαλύφθηκε τελικά και σίγουρα έτσι πρέπει να είναι ,ανεξάρτητα των διαψεύσεων από την ΝΔ ,τα δημοσιεύματα του Γαλλικού τύπου περί "κλεισίματος" ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΎ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στους δυτικούς "φίλους" μας ότι αυτάμπου διακηρύσσει δεν έχουν καμιά δόση αλήθειας παρά μόνον γίνονται για εσωτερική κανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: