ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.11

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΟΡΝΙΘΩΝΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ;;;;

«Βασικός στόχος μας είναι να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών, πριν λίγη ώρα.
«Οταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου υπήρχε ανάγκη να επιβεβαιωθούν
ποσά που έφταναν τα 5,5 δισ. ευρώ» και πρόσθεσε ότι έγινε προσπάθεια να εξευρεθούν λύσεις «δίκαιες και αποδεκτές από τους εταίρους μας».
Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε αποδεκτές από τους εταίρους αλλαγές, είπε με νόημα ο Ευάγ. Βενιζέλος, τονίζοντας τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων. Πρόσθεσε ότι έμενε η οριστικοποίηση μέτρων ύψους 5,5 δισ. ευρώ και επανέλαβε την κρισιμότητα της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου για την 5η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ, αλλά και την ύπαρξη β' πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα.
Παραμένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, η οποία θα επιβάλλεται κλιμακωτά από 1% έως 4% (με εξαίρεση αδύναμων ομάδων) και 5% στους κατέχοντες δημόσιο αξίωμα. Μειώνεται το αφορολόγητο όριο στις 8.000 ευρώ, με το ποσό μέχρι τα 12.000 ευρώ να φορολογείται με συντελεστή 10%.
Επιβάλλεται τέλος επιτηδεύματος σε ελεύθερους επαγγελματίες. Πλήρης εξίσωση φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για επιχειρήσεις, μικρή αύξηση για τα νοικοκυριά.
Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε αποδεκτές για τους εταίρους αλλαγές, είπε με νόημα ο Ευάγ. Βενιζέλος, τονίζοντας τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων, πρόσθεσε ότι έμενε η οριστικοποίηση μέτρων ύψους 5,5 δισ. ευρώ και επανέλαβε την κρισιμότητα της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου για την 5η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ, αλλά και την ύπαρξη β' πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα.
Μεταξύ των μέτρων:
* Η πλήρης εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης μόνο για τις επιχειρήσεις με μικρή αύξηση του ειδικού φόρου για τη θέρμανση στα νοικοκυριά.
* Στα ακίνητα δεν θα επιβληθεί νέο τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ
* Παραμένει η εισφορά αλληλεγγύης κλιμακωτά από 1% έως 5%.
Συγκεκριμένα:
Εισφορά 1% για εισοδήματα από 12.000-20.000
Εισφορά 2% για εισοδήματα από 20.000-50.000
Εισφορά 3% για εισοδήματα από 50.000-100.000
Εισφορά 4% για εισοδήματα από 100.000 και πάνω
Ειδική εισφορά 5% για βουλευτές και αιρετούς άρχοντες των ΟΤΑ
* Έκτακτη εισφορά στους επιτηδευματίες μεσοσταθμικά θα αγγίζει τα 300 ευρώ.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος να έχουν ψηφιστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Επανέλαβε δε (την γνωστή ανοησία-ψεύδος) ότι το Μεσοπρόθεσμο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της 5ης δόσης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: