ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.11

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!! ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ..... "ΤΟΥΣ ΔΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΜΕ"


Γράφει ο 29-26
Αυτά τα δύο κόμματα έχουν ένα εκπληκτικό χάρισμα. Ενώ συνεχώς φαίνονται να βάλλουν εναντίον όλων των κυβερνήσεων στην πραγματικότητα και στις δυσκολότερες περιστάσεις βάζουν πλάτη ώστε να περάσει η εκάστοτε κυβέρνηση τον κάβο. 

Έτσι και αυτή την φορά αποφάσισαν να ΜΗΝ κατέβουν στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο, πράγμα που σημαίνει απλά ότι το νομοσχέδιο θα περάσει με την πλειοψηφία των υπαρχόντων βουλευτών  δηλαδή ακόμα και με 134 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Είναι λογικό, αν η πτώχευση τους απασχολεί μια φορά για τους πολίτες να τους απασχολεί 100 φορές για τα κόμματα τους που έχουν επιδοτηθεί με άπειρο κρατικό χρήμα τόσα χρόνια και έχουν φτάσει να συντηρούν εκδοτικούς κολοσσούς και άλλες πολλές κερδοφόρες επιχειρήσεις που θα καταρρεύσουν σε ενδεχόμενη χρεοκοπία. Ο καθένας στη θέση τους αυτό θα έκανε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναπαράγετε στο blog σας άθλιες αντιΚΚΕ προβοκάτσιες του himaira! Από που προκύπτει ότι στις δυσκολοτερες στιγμές το ΚΚΕ βάζει πλάτες στις αστικές κυβερνήσεις; Το ΚΚΕ που έχει πρωτοστατήσει σε πάνω από 10 πανελλαδικές απεργίες τον τελευταίο χρόνο, που έχει προειδοποιήσει πολύ πριν την οικονομική κρίση (¨κρίση χρέους" σύμφωνα με τα παπαγαλάκια) για τα αντεργατικά μέτρα που θά έρχονταν είτε από το ΠΑΣΟΚ, είτε από τη ΝΔ. Που έχει καταψηφίσει ΟΛΑ τα αντεργατικά νομοσχέδια.

Όσον αφορά την κρατική χρηματοδότηση, το ΚΚΕ παίρνει το κομμάτι που του αναλογεί με βάση την εκλογική του δύναμη. Πρόκειται για χρήματα του εργαζόμενου λαού που στην περίπτωση του ΚΚΕ χρησιμοποιούνται για να στηριχτούν τα αιτήματα του ίδιου του λαού. Φυσικά θα προτιμούσατε το ΚΚΕ να σέρνεται πίσω από τους κηφήνες επιχειρηματίες και να παρακαλεί για ενισχύσεις, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Όσο για τις αστειότητες περί κερδοφόρων επιχειρήσεων που θα καταρρεύσουν σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν αξίζουν καν σχολιασμό. Το ΚΚΕ έχει μόνο μία επιχείρηση, την Τυποεκδοτική, που ο βασικός στόχος της είναι να εκδίδει τα υλικά του Κόμματος. Τυπώνει και άλλα έντυπα με αποκλειστικό στόχο την χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της και όχι το κέρδος. Το ΚΚΕ ποτέ δεν υπόταξε την πολιτική του στάση στις σκοπιμότητες της λειτουργίας της Τυποεκδοτικής. Φυσικά αυτό που σας πονάει είναι ακριβώς το γεγονός ότι υπάρχει η Τυποεκδοτική και το ΚΚΕ δεν εξαρτάται από καπιταλιστές εκδότες για να τυπώνει τα έντυπα του.

Τελικά το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία, θα καταψηφίσει μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικό και θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η αρχική στάση του ΚΚΕ για μη συμμετοχή στο άθλιο κοινοβουλευτικό πανηγύρι άλλαξε ακριβώς για να μην σπεκουλάρουν κάποιοι όπως εσείς, να μην διαστρεβλώνουν τα κίνητρα του Κόμματος.