ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.11

Φορολογικό πραξικόπημα Βενιζέλου! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!! ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΚΥΤΟΣ TOY PASOK ΩΣ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΝΟΣ


Καρμανιόλα ο εφαρμοστικός του Μεσοπρόθεσμου, αρνούνται να τον ψηφίσουν δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

του Γιώργου Καράμπελα (Ελευθεροτυπία)
Ταβάνι 300 ευρώ στο όφελος από τις αποδείξεις βάζει η κυβέρνηση και μάλιστα αναδρομικά από τις δηλώσεις εισοδήματος του 2010 με μια ρύθμιση οριακής νομιμότητας. Αυτό σημαίνει πως όσοι πήραν φέτος επιστροφές φόρου λόγω των αρκετών αποδείξεων που μάζεψαν, θα κληθούν να τις δώσουν πίσω στην κυβέρνηση, για το ποσό που ξεπερνάει τα 300 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο η ωφέλεια φόρου που προέρχεται αποκλειστικά από τις αποδείξεις δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 300 ευρώ.
  Σε περιπτώσεις που έχουν επιστραφεί χρήματα και το όφελος απο τις αποδείξεις ξεπερνούσε τα 300 ευρώ, ξεκαθαρίζεται ότι το επιπλέον ποσο θα χρεωθεί στον φορολογούμενο σαν φόρος με την έκτακτη εισφορά.
Παράλληλα το ποσοστό που ζητείται για την κατοχύρωση του αφορολόγητου πάει στο 25%, ενώ η ποινή φόρου με 10% έναντι του ποσού που δεν θα συγκεντρωθεί παραμένει.
Η ρύθμιση για το 25% θα τεθεί σε εφαρμογή από 1/1/2012. Η παραπάνω πρόβλεψη έρχεται να αντισταθμίσει τα μεγάλα ποσά επισροφών που έδωσε φέτος το υπουργείο Οικονομικών, ως αποτέλεσμα του μέτρου των αποδείξεων.
Όσον αφορά στα έσοδα από το ειδικό τέλος των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτά υπολογίζονται από το 2012, κάτι που υποδηλώνει ότι προφανώς το μέτρο θα εφαρμοστεί από τη νέα χρονιά.
Στο σχέδιο του Μεσοπρόθεσμου περιλαμβάνεται ακόμη, η έκτακτη εισφορά σε οχήματα μεγάλου κυβισμού, μεγάλης αξίας ακίνητα, σκάφη και πισίνες. Παράλληλα, “έρχεται” ειδικό τέλος για επιχειρήσεις που εξαιρούνται του αντικαπνιστικού νόμου, ειδικές συμφωνίες νοσοκομείων για παροχή υπηρεσιών σε ασφαλιστικές εταιρείες, χρέωση αλλοδαπών στις υπηρεσίες υγέιας και “κόψιμο” παροχών σε ανασφάλιστους.
Σημείωση: Από τον ανίκανο στον απατεώνα;;;
Ζαphod

Δεν υπάρχουν σχόλια: