ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.11

Εκβιασμοί και ψέμματα για την 5η δόση του τοκογλυφικού δανείου.


Μέχρι τις 15 Ιουλίου φτάνουν τα λεφτά κρατικού θησαυροφυλακίου και εφόσον δεν ψηφιστεί το μνημόνιο από τους 155 σμπίρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας για να εκταμιευτεί η 5 δόση του τοκογλυφικού δανείου από την Τρόικα και το ΔΝΤ η χώρα δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και θα κηρύξει πτώχευση.
Αυτά υποστήριζε πριν τον ανασχηματισμό ο Παπακωνσταντίνου που θα μπει στο βιβλίο Γκίνες ως ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών αυτό εμμέσως πλην σαφώς και ο αντικαταστάτης του και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Βενιζέλος που φιλοδοξεί επιπλέον να γίνει μια μέρα Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη Γιώργου.
Και μέχρις εδώ μικρή σημασία έχει τι υποστηρίζουν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για να εκβιάσουν τη θετική ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα βυθίσει την οικονομία στην άβυσσο της μακροχρόνιας ύφεσης και τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού στη φτώχεια την ανέχεια και την εξαθλίωση.
Το ίδιο τροπάριο επαναλαμβάνουν με θρησκευτική ευλάβεια πρωί, μεσημέρι και βράδυ και οι έγκριτοι παπαγάλοι της δημοσιογραφίας και σφουγκοκολάριοι της κυβέρνησης τρομοκρατώντας τους πολίτες με στόχο να εξασθενίσουν τις εντεινόμενες αντιδράσεις και το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών που κάθε βράδυ γεμίζουν τις πλατείες.

Είναι λοιπόν πολύ χρήσιμο για το ξεσκέπασμα των παντός είδους απατεώνων να δούμε τι λένε οι ξένοι για τις επιπτώσεις από το ενδεχόμενο πτώχευσης της Ελλάδας για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα αν ισχύουν τα χονδροειδή ψέματα για την 5η δόση.

Οπλιστείτε λοιπόν με κουράγιο και διαβάστε τι σημαίνει ελληνική πτώχευση για την παγκόσμια οικονομία και αναρωτηθείτε αν στη σημερινή συγκυρία υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε όπως διατείνονται οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές υπουργοί και δημοσιογράφοι.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/T-s7rbety-s