ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.11

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ!

ΤΟ προτεινόμενο δημοψήφισμα από τον αρχηγό του καθεστώτος της χούντας ΓΑΠ είναι ο αντιπερισπασμός και το προπέτασμα καπνού της φεουδαρχικής διάθεσης Του εμποτισμένου με τις νεοταξικές αρχές των διεθνών επικυρίαρχων και εντολέων  του φαινομενικά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του κυβερνητικού κόμματος ......
Το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του πρωκτού που πρότεινε ο ΓΑΠ δεν έχει παρά ένα και μόνο σκοπό..... ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ τόσο ως κόμμα και κυβέρνηση  όσο και ουσιαστικά για να προλάβουν μέσω των μέτρων και την δόση νέου δανείου προς την χώρα να γίνει η αγορά των ελληνικών ομολόγων από τις τράπεζες ώστε να οδηγηθεί η χώρα ασφαλώς για τις τράπεζες προς την πτώχευση της και την πλήρη εκποίηση της!!

ΤΑ "ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ " ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ VIMA ON LINE  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Σύμφωνα με πληροφορίες του vimaonline, τα ερωτήματα που θα μπουν σε ένα ψηφοδέλτιο με «κουτάκια» θα είναι τα εξής. Εκλογή προέδρου της δημοκρατίας από το λαό ή από τη Βουλή. Άρση ή όχι της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Αλλαγή του Εκλογικού συστήματος, Γερμανικό Μοντέλο, κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200.
Σύμφωνα με κυβερνητικούς και κομματικούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ, το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί είτε προσφύγει ο πρωθυπουργός σε εθνικές εκλογές είτε όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: