ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.11

Το αδιέξοδο του Βαγγέλη... (εμείς λέμε..... η απατεωνιές του Βαγγέλη για να γίνει Ο ΣΩΤΗΡΑΣ αρχηγός του ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ)

Είναι πλέον σαφές ότι ο Βενιζέλος έχει βρεθεί στο πιο μεγάλο αδιέξοδο της πολιτικής του καριέρας. Η κριτική που ασκούσε στους οικονομικούς και πολιτικούς χειρισμούς πριν λίγες εβδομάδες, τους έχει "λουστεί" τώρα καθ' ολοκληρίαν

Η πανθομολογούμενη ικανότητά του στη διαχείριση των νοημάτων και των σκέψεων, και η "άνευ όρων" αποδοχή τους από τα ακροατήρια ως προϊόντα και εκστομήματα σοφού και λαοπλάνου ρήτορα, δεν "μασήθηκαν" από τους Ευρωπαίους! Το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του να επιβάλλει στην Τρόικα αυτές τις αλλαγές που θα άλλαζαν το κλίμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στις πλατείες απέτυχε.

Ως υπουργός οικονομικών πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο ούτε κριτική να κάνει ούτε να διαφωνήσει με όσα είχαν δρομολογηθεί προ της "αναβάθμισης" του. Η δυσαρέσκεια και το "μια απ' τα ίδια" κυριαρχεί στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και όλα δείχνουν ότι "καίγεται" πολιτικά. Το ενδεχόμενο να πέσει η κυβέρνηση ως αποτυχούσα με αυτόν να φορά το δακτυλίδι είναι πλέον ορατό! 
Είναι όμως έτσι; Έχασε το στοίχημα ο Βαγγέλης, ή μήπως υπάρχει και η παράγκα της πολιτικής που θα το κερδίσει ως στημένο;
Ξεκαθαρίζω εδώ ότι εκφράζω προσωπικές και όχι πληροφορίες. Πως η "παράγκα" μπορεί να τον σώσει;
 
 
Έχουμε το δεδομένο της αποτυχίας του στο να πείσει τους Ευρωπαίους να πετύχει πιο δίκαιους όρους στο μεσοπρόθεσμο, και αυτό ότι του έχει δέσει τα χέρια ως υπουργού να το διαχειριστεί θεαματικά, π.χ. να παραιτηθεί. Είναι όμως γνωστό ότι υπάρχει η ομάδα των βενιζελικών η οποία παρότι σκιαγραφείται τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να αποδοθεί ως θεσμική. Αυτή λοιπόν μπορεί να λειτουργήσει ως παράγκα και να σώσει πολιτικά τον Βενιζέλο. Να μην ψηφίσει δηλαδή το μεσοπρόθεσμο και να ρίξει την κυβέρνηση! Θεσμικά αυτό δεν θα χρεωθεί στον Βενιζέλο, αλλά δημοσιογραφικά στο επόμενο διάστημα θα του αποδοθεί, ως ελιγμός σωτήριος για την μη υποθήκευση της χώρας στους τοκογλύφους......
Αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο πολυς χοντρος ΥΠΟΙΚ ΒΑΛΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑς ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΥΦΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας εάν θέλετε διαβάστε εδω

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/t_25.html
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011
Tο νέο Μνημόνιο, που θα υπογραφεί πάνω στα ερείπια του πρώτου, θα οδηγεί στην λεηλασία του πλούτου της χώρας από τους δανειστές

From HEIL GAP
Χαιρετώ τους Ελευθέρους Έλληνες και σας φέρνω και μερικά στοιχεία που επαληθεύουν τις φήμες ότι «Οι ευρωπαίοι εταίροι μας ζήτησαν υποθήκες 270 δισ. ευρώ!»
Athens accused of bid to amend austerity deal, By Peter Spiegel in Brussels - Financial Times.
"Σύμφωνα με ενημέρωση έμπιστης πηγής για το τέχνασμα ( εδώ χρησιμοποιήθηκε η λέξη gambit η οποία παραπέμπει σε επιτραπέζια παιχνίδια και μεταφράζεται σε « άνοιγμα » δηλαδή στρατηγική κίνηση με την οποία θυσιάζεται κάποιο πιόνι ……….