ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.11

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


Σήμερα, είχαμε συνάντηση οι εθελοντές Θεσσαλονίκης για να οργανώσουμε την ομάδα των 300 Ελλήνων και στη συμπρωτεύουσα. Κύριος σκοπός μας θα είναι η ενημέρωση του κόσμου σε βασικά θέματα που μας απασχολούν, η εξάπλωση της ιδέας ότι πραγματική δημοκρατία εφαρμόζεται μόνο με το δημοψήφισμα, καθώς και η συλλογή υπογραφών από τους πολίτες για το αίτημα του δημοψηφίσματος.


Για να είμαι ειλικρινής, η συμμετοχή ήταν απογοητευτική. Ομως, πίσω από το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, είδαμε με έκπληξη, ότι υπήρχε ήδη στημένο ένα γραφείο συλλογής υπογραφών. Οι ελεύθεροι Ελληνες πολίτες. Ιδια αιτήματα με τους 300, άλλο λογότυπο. Γνωριστήκαμε με τους ανθρώπους, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, τα βρήκαμε. Βρήκαμε το σημείο μέχρι το οποίο συμφωνούμε. Και αυτό μας ήταν αρκετό. Το όνομα δεν έχει σημασία. Ας λέγονται στο Σύνταγμα 300 Ελληνες, και στη Θεσσαλονίκη Ελεύθεροι πολίτες. Αρκεί να πολεμάμε για τον ίδιο σκοπό. Τη δημοκρατία. Σήμερα μπήκα και στην ομάδα των Ελεύθερων Ελλήνων.

Πάνω λοιπόν που το κλίμα είχε φτιάξει και η συζήτηση προσανατολίστηκε στις δράσεις των επόμενων ημερών, ξαφνικά, εμφανίζονται από το πουθενά καμιά δεκαπενταριά κωλόπαιδα. Με κοντάρια, ματσούκια. Αναποδογύρισαν τα τραπέζια ουρλιάζοντας "Εξω από εδώ φασίστες!".
"Τι είστε ρε εσείς και έχετε την Ελληνική σημαία; Φασίστες;" Σπάσανε καρέκλες, μας κυνήγησαν με τα ματσούκια, έπεσαν και κάτι ψιλές. Προσωπικά τη γλίτωσα με κάτι ψιλοκοψίματα στα χέρια απο τις αποκρούσεις. Τελευταία στιγμή, γλίτωσα και ένα κράνος που μου ερχόταν στο δόξα πατρί. Ενας φίλος δεν είχε την ίδια τύχη. Τον χτύπησαν στο κεφάλι (ευτυχώς όχι πολύ). Οι διασώστες που ήταν κοντά, ήρθαν, τον περιποιήθηκαν και καλέσαμε ασθενοφόρο.

Κάποιος από εμάς, πήγε στη συνέλευση των "αγανακτισμένων". Ο προηγούμενος ομιλητής ανέφερε τους "φασίστες" που ήταν μαζεμένοι στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο δικός μας ζήτησε να μιλήσει μετά τον ομιλητή. Θεωρώ ότι είχαμε το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση (σαν μέλη και της συνέλευσης) να πληροφορήσουμε τον κόσμο γι αυτό που έγινε. "Είμαι ένας από τους φασίστες του αγάλματος" τους είπε "και θέλω να σας ενημερώσω γι αυτό που έγινε στο άγαλμα".

Τα ακροαριστερά τσιράκια που καθότανε μπροστά - μπροστά, φώναζαν όλα μαζί ότι δε θέλουνε να ακούσουνε φασίστες να μιλάνε. Η συνέλευση έκανε μόκο. Τουμπεκί ψιλοκομμένο. Προφανώς αγωνιούσαν να ακούσουν τον επόμενο ομιλητή που εκπροσωπόντας την καλλιτεχνική ομάδα, ήθελε να τους προτείνει προς ψήφιση την επόμενη καλλιτεχνική εκδήλωση.

Πως γίνεται, μια συνέλευση που αποζητά τη δημοκρατία, να μη θέλει να ακούσει ότι κάποια μέλη της πήγαν και χτύπησαν πολίτες που μάζευαν υπογραφές για δημοψήφισμα μόνο και μόνο επειδή είχαν μια Ελληνική σημαία κρεμασμένη στο δέντρο αλλά να αγωνιά να μάθει ποια είναι η επόμενη καλλιτεχνική ανοησία που θα λάβει χώρα, δεν ξέρω.

Οι άνθρωποι που συνάντησα στο γραφείο συλλογής υπογραφών, είναι αγανακτισμένοι οικογενειάρχες και μερικά πολύ νεαρά στην ηλικία παιδιά (16 - 18 χρονών) που περίμεναν τη συνέλευση, απογοητεύτηκαν και επειδή συμφωνούν με τα αιτήματα των 300 Ελλήνων αποφάσισαν να κάνουν κάτι.

Οι "δημοκράτες - ανθρωπιστές" που μας επισκέφθηκαν και μας αποκάλεσαν φασίστες θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιανού το μέρος είναι. Προφανώς δεν είναι με το μέρος του Ελληνικού λαού. Είναι με το μέρος άλλων λαών, που έχουν δικαιώματα. Οχι όμως με του Ελληνικού. Αρα, αν δεν είναι με το μέρος του Ελληνικού λαού, είναι με το μέρος των εχθρών του. Κύριοι "δημοκράτες - ανθρωπιστές", δεν ξέρω αν πληρώνεστε για να κάνετε ότι κάνατε, (μάλλον πληρώνεστε, διότι αν δεν πληρώνεστε δεν εξηγείται το μίσος σας για τον Ελληνικό λαό), με λύπη μου σας πληροφορώ ότι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα του τραπεζικού καρτέλ.

Αν δεν πληρώνεστε, απλώς δεν το έχετε αντιληφθεί.

Σας καλώ να βγάλετε τις μπανάνες από τα αυτιά σας και να το αντιληφθείτε. Η ιδεολογία που υπηρετείτε, είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα τα δικά σας, της οικογένειάς σας, των φίλων και των αδερφών σας, στο όνομα ενός μακάριου απόλυτου ανθρωπισμού. Είστε θύματα ψυχολογικών επιχειρήσεων υπονόμευσης που έχει υποστεί ο λαός μας. Το περιτυλιγμα πάντα είναι ωραίο (αλλιώς δεν τρώς το δόλωμα) και στην προκειμένη περίπτωση είναι ο άκρατος ανθρωπισμός.  Καταλάβετε το, διότι είναι κρίμα παιδιά ζωηρά σαν εσάς να υπηρετείτε συμφέροντα άλλων και όχι των δικών σας ανθρώπων.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: