ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.11

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ !

…ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΩΣ μ’ έκλεισαν από τον κόσμο έξω…
                                                        Από το ποίημα του Κ .Καβάφη ,τα τείχη .
  • του Βασίλη Σ. Λιότσιου *
      Βλέποντας κάποιος (που παροικεί εντός των  τειχών) τα  εκπληκτικά τραγικά , όσο και αποκαλυπτικά ,γεγονότα  που διαδραματίζονται γύρω μας ,δε μπορεί παρά να καταλαβαίνει, με βεβαιότητα πλέον ,ότι τόσα χρόνια ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Στην πραγματικότητα  ,μας κρατούσαν και συνεχίζουν να μας κρατάνε στο ίδιο όνειρο, με εκπληκτικούς ,στη σύλληψή και τη λειτουργία τους ,μηχανισμούς !
     Τα πράγματα λοιπόν φίλοι μου ,η πραγματικότητα ,δεν είναι κάπως διαφορετική .Είναι πλήρως διαφορετική” !!!
     Η αλήθεια όμως ,είναι πλέον πασιφανής . Το παγκόσμιο καρτέλ των τραπεζιτών (ρόθτσιλντ , ροκφέλερ κλπ) εδώ και τρείς αιώνες ,κατάφεραν – κυρίως όμως μετά το 1913 –  να εισβάλλουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας ,με πρώτον και καλύτερο αυτόν της οικονομίας ,επιβάλλοντας ένα παράδοξο, ανίερο και δολοφονικό χρηματοπιστωτικό κόλπο  που ,αργά αλλά σταθερά ,θα οδηγούσε ,με πλήθος εναλλακτικών σεναρίων ,σε μια παγκόσμια κυβέρνηση μέσω της τελικής συνενώσεως των πόλων που έχουν φτιάξει (Ε.Ε), (Βορειοαμερικανική ένωση),ΔΝΤ ,παγκόσμια τράπεζα κλπ .
    Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του σχεδίου ,τα περισσότερα  κράτη διοικούμασταν και διοικούμαστε – από καταβολής Ιστορίας – από μια παρέα κληρονομικά ομόσταυλους διεθνείς  πράκτορες του αδίστακτου διεθνούς τραπεζικού συστήματος, που πλαισιώνουν ΜΜΕ ,κυβέρνηση , αντιπολίτευση, τράπεζες ,οίκους αξιολόγησης ,αλλά και τις ηγεσίες των υπόλοιπων κομμάτων που επιδίδονται σε μια θεατρική παράσταση άνευ προηγουμένου  . Και είναι λογικό : μπορεί να κατευθυνθεί μια χώρα σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις από αυτές που ο λαός της επέλεξε και ονειρεύεται , χρησιμοποιώντας ένα μόνο πράκτορα και μάλιστα στη μια μόνο πλευρά ; Είναι δυνατόν το κράτος μας να πήγαινε στο έρεβος που είναι ,αν ο μόνος πράκτορας ήταν ο γιωργάκης και το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ήταν υγιές ;
Θυμηθείτε λοιπόν μαζί μου τι έγινε πριν τις εκλογές του 2009 που έφεραν στην εξουσία τον κατ’ ευφημισμόν Εθνοπροδότη παπανδρέου :
-        Ο καραμανλής  οδηγείται σε έξοδο ,αφού βέβαια οι ημέτεροι έφαγαν τα συμφωνηθέντα και δια της προσχεδιασμένης περεταίρω υπερχρέωσης της Ελλάδας ,έδωσαν το δικαίωμα στους πιστωτές να ξεκινήσουν την προϋπολογισμένη επίθεση κατά της χώρας μας . Για να σιγουρέψει κιόλας την εκλογή του γιωργάκη ,κάνει προεκλογική εκστρατεία αυτοκτονίας υποσχόμενος - σε παγκόσμια πρωτοτυπία -  ότι αν επανεκλεγεί θα εφαρμόσει την …κόλαση του Δάντη (?!) ως πολιτική στη Ελλάδα.
-        Από την άλλη ο γιωργάκης προτείνει το μόνο οικονομικά αποτελεσματικό σχέδιο εξόδου από πιστωτικές κρίσεις ,αυτό της αύξησης της προσφοράς χρήματος του Κέυνς . Αύξηση συντάξεων ,αύξηση (πάνω από τον πληθωρισμό) των μισθών κλπ. Φώναζε μάλιστα ότι λεφτά υπάρχουν ! Τίθεται λοιπόν θέμα επιλογής ;
-        Όλα αυτά όμως γινόταν τη στιγμή που ο γιωργάκης είχε ήδη συνεννοηθεί με το ΔΝΤ και τους ευρωπαίουςσυνεργάτες του ,ώστε να προωθηθεί η σφαγή της χώρας μας .
-        Ο κόσμος όμως δεν του είχε ακόμη εμπιστοσύνη .Διέβλεπε στο βλέμμα του την παντελή έλλειψη στοιχειώδους ευφυΐας .Διέκρινε ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος …απλά να προεδρεύει και το μόνο που τον συνδέει με το πανέξυπνο πατέρα του είναι το …επώνυμό του. Το παιχνίδι όμως είχε ήδη στρωθεί σε όλες τις πλευρές:
-        Η  αριστερά :
-        Εκεί η Αλέκα στον ένα σκληρό πόλο της ,κρατά με κόπους – πρέπει να της το αναγνωρίσουμε – το ΚΚΕ στο ακίνδυνο 8% ,χρησιμοποιώντας ξύλινη γραφική σχεδόν γλώσσα, χωρίς πρόταση εξόδου ! Και πρέπει να της το αναγνωρίζουμε ,αν αναλογιστούμε ότι, είναι τρομακτικά δύσκολο να κρατάς ένα κόμμα που δικαιώθηκε 100% στα λεγόμενά του , ακόμη και στις πιο εξωφρενικές (τότε) προρρήσεις του (για το ότι ΕΟΚ και ΝΑΤΟ είναι το ίδιο συνδικάτο και ότι η Ε.Ε είναι κι αυτή ένα μαντρί των μονοπωλίων  κλπ ), στο 8% !
Είναι κατόρθωμα να θέλουν όλοι οι Έλληνες να σ’ αγκαλιάσουν για να τους δώσεις λύσεις
- μιας και  αισθάνονται ότι είσαι πιο κοντά τους από όλους τους άλλους - και συ να απαντάς για τονπροσδιορισμό της καπιταλιστικής αντεπανάστασης ως μορφή μιας ιμπεριαλιστικής ταξικής αναδιάρθρωσης σχέσεων και ιδιοτήτων …και λοιπά και λοιπά  και άλλα συνονθυλεύματα  ,ως λύση (?!)
-        Ο Συνασπισμός από την άλλη εμφανιζόταν από τα ΜΜΕ διαλυμένος ,χωρίς σύμπνοια στην ηγεσία και με ιδεολογικό προφίλ νεφελώδες  . Το ίδιο κόμμα θα εκτεθεί δυο ακόμη φορές όταν ο πρώην πρόεδρός του (κωσταντόπουλος) θα πετάξει την τήβεννο του ιδεολόγου σοσιαλιστή πολιτικού και θα γίνει αυτό που πραγματικά ήταν πάντα : υπάλληλος του Βαρδινογιάννη  στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,θέση από την οποία θα εκδιωχθεί απαξιωτικά και σε μια νύχτα λίγο αργότερα .
    Από την άλλη ,η ανεξαρτησία” μέρους της ηγετικής ομάδας του θα καταβαραθρωθεί ,όταν λίγο πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2010 ,ο κουβέλης  (νέος εναλλακτικός πράκτορας που δεν φανταζόμασταν) θα ανεξαρτητοποιηθεί , φτιάχνοντας μάλιστα και νέο πολιτικό …πόλο   νεοφιλελεύθερης τάσης ,που δε λέει όχι στο μνημόνιο ,αλλά απλά ότι πρέπει να αλλάξουν κάποιοι …όροι του. Ό,τι λέει δηλαδή και η ΝΔ (?!) . Η μπακογιάννη από την άλλη, δέσμια γονιδιακών καταβολών αποστασίας , δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το μονόδρομο γιωργάκη που η bildelberg  τη διέταξε, αποκόβοντας ψήφους και δυναμική από τη νέα δημοκρατία.
    Το παιχνίδι έτσι στήθηκε . Ο μονόδρομος όχι μόνο δημιουργήθηκε ,αλλά φωταγωγήθηκε κιόλας και ο ελληνικός λαός ,μισός αγράμματος , μισός παραπλανημένος , πήγε στις κάλπες το 2009 και 2010 νομίζοντας ότι έχει ελεύθερη επιλογή και τον …πρώτο λόγο ! Πήγε στις εκλογές χωρίς να ξέρει και να κατανοεί , ούτε έναν από τους οικονομικούς όρους που άκουγε και γενικά χωρίς να ξέρει τι γίνεται ,από ποιους και πως .Πήγε στις εκλογές με εκβιασμό για Βουλευτικές εκλογές που θα έφερναν ,λέει ,  εσωτερική στάση πληρωμών και καταστροφή ! Στην πραγματικότητα πήγε στις εκλογές βράδυ ,με ένα μόνο φωταγωγημένο εκλογικό κέντρο : αυτό του …χωρίς εμένα θα χρεοκοπούσαμε” έχοντας όμως στη ψυχή του και μια ενστικτώδη αμφιβολία .Αυτή εκφράστηκε στα χαμηλά ποσοστά των κομμάτων και στην αποχή ,παράμετροι όμως που οι απατεώνες κατόρθωσαν να τις πάρουν ‟με το μέρος τους”  χωρίς να έχουν εκλογική, αλλά μόνο πολιτική σημασία .
   Δεν μπορεί λοιπόν το υπάρχον πολιτικό σύστημα να δώσει λύσεις γιατί απλά ,είναι όλοι ,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ,‟δικοί τους”. Αυτό ενισχύεται κι από το γεγονός  ότι κανένα κόμμα δεν επεξεργάζεται την κοπή κρατικού άτοκου νομίσματος και αλλαγή του υπάρχοντος  χρηματοπιστωτικού συστήματος ως λύση , πράγμα που επιρρώνει την δυσπιστία μας.
    Και σε ότι αφορά το…θέατρο  , θυμηθείτε τι διαδραματίστηκε μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2008 όταν ο Βενιζέλος εκνευρισμένος δήθεν από την αποτυχία του ΠΑΣΟΚ, θέλησε να δημιουργήσει θέμα αρχηγού κατηγορώντας μαζί με τον λοβέρδο και άλλους ,τον τότε πρόεδρο (παπανδρέου) λίγο ως πολύ ως περιορισμένης ευφυΐας  (!) .Σήμερα και οι δυο, όντας υπουργοί στην κυβέρνηση του …κρετίνου – όπως έλεγαν – αντιπάλου τους , άφησαν τους …ακροβολισμούς  και διαγωνίζονται πλέον για το ποιος θα εφαρμόσει τα περισσότερο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα και ποιος θα εμφανιστεί πιο πειθαρχημένος στους δανειστές μας .(Είμαι σίγουρος ότι τους έχουν τάξει και μπόνους από τα CDS της χρεοκοπίας !).
    Βέβαια σε όλο αυτό το πολιτικό θεατρικό τσίρκο, υπάρχουν και βουλευτές – επαγγελματίες πολιτικοί που …απλά δεν έχουν ιδέα τι γίνεται και το γνωστικό τους επίπεδο (και η ευφυΐα τους) δεν τους επιτρέπει να διαφοροποιηθούν στο βαθμό  μάλιστα που κινδυνεύει και ο μισθός τους.
     Και να’ μαστε σήμερα ,μπροστά στη τηλεόραση πάλι ,να παρακολουθούμε σαν σε επανάληψη, την μονομερή ,παράνομη ,απρόκλητη αλλά και αδικαιολόγητη επέμβαση της Γαλλίας ,των ΗΠΑ και της Βρετανίας (μέχρι στιγμής) ,στη Λιβύη . (Η οικονομία πλέον ,τρίτη είδηση !)
     Αλλά για σκεφτείτε λίγο πιο …προσεκτικά : είδατε εσείς σκηνές πολέμου στη Λιβύη; Είδατε πεδία μαχών ; Ήταν πεδίο μάχης δέκα ένοπλοι με ετερόμορφο οπλισμό που βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομο ,πάνω σε πολιτικά …έγχρωμα αυτοκίνητα πλήρως ακάλυπτοι ,εκτεθειμένοι σε βαθμό αφανίσεως ,σε πυρά πυροβολικού και αεροπορίας και στο βάθος μια στήλη καπνού μάλλον από καμένα λάστιχα ; Είναι εικόνα εξεγερμένου πολεμιστή ο φρεσκοξυρισμένος και φρεσκολουσμένος ένοπλος με τη δεσμίδα χιαστί στο στήθος του ; Πως γίνεται σε μια χώρα με τη μικρότερη στον κόσμο ξένη γλωσσομάθεια, όλοι οι εξεγερμένοι να γνωρίζουν αγγλικά ; Και είναι σίγουρο πως αυτοί που μιλάνε είναι Λίβυοι ημεδαποί αντάρτες ; Πως γίνεται από την άλλη να επαναστατεί μια χώρα που σύμφωνα με έγγραφο του  statedipartment , έχει ένα από τα καλύτερα επίπεδα ζωής ,περίθαλψης κατά κεφαλήν εισοδήματος και μεταβιβαστικών πληρωμών ; Πως μπορεί άραγε ένας άοπλος εξεγερμένος επαναστάτης  να αντιμετωπίσει τακτικές ένοπλες δυνάμεις με άρματα μάχης και οργάνωση για μέρες ; Και γιατί ο Καντάφι (ο …τρελός και ….αιμοσταγής …ξέρετε !) δεν χρησιμοποίησε τα τεθωρακισμένα για να σβήσει ταχύτατα την παράνομη , κατά την άποψή του  ,εξέγερση ;Πως γίνεται οι ,…κατακρεουργημένοι και φτωχοί από το δυναστικό καθεστώς του Καντάφι …εξεγερμένοι ”, να ιδρύουν δική τους τράπεζα ;
     Δεν τα ξαναείδαμε αυτά στον πόλεμο του κόλπου το 1992 ; Δεν βλέπαμε ένοπλους εξεγερμένους που αργότερα αποδείχθηκε πως ήταν πράκτορες του FBI και της CIA ; Δεν βλέπαμε πουλιά να αργοπεθαίνουν στις πετρελαιοκηλίδες και τελικά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν σκηνοθετημένα ; Δεν απέδειξε ο Κούλογλου στορεπορτάζ χωρίς σύνορα ότι η εξέγερση στην Αλβανία κράτησε μια μέρα και εμείς τη βλέπαμε επί ένα μήνα ;
     Γιατί λοιπόν πάλι τα ίδια λάθη ; Γιατί ξεχνάμε ή δεν κατανοούμε τη δύναμη που έχει πλέον η τηλεόραση ; Τι ξέραμε πριν για τη Λιβύη ; Τίποτα ! Κι όμως ήρθαν ξαφνικά κάποιοι και μας είπαν ότι ο Καντάφι είναι κακός και καταπιέζει το λαό του και εμείς το πιστέψαμε ,βλέποντας και καταφανέστατα ψευδείς εικόνες μισθοφόρων (ξένων και ντόπιων) ,που οι ίδιοι άνθρωποι πλήρωσαν για να δημιουργήσουν αίτιο και δικαιολογία επίθεσης στη Λιβύη. Έτσι απλά ! http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnews.kozaninet.gr%2F%3Fp%3D19484&h=0386e
     ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ! ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
      Γιατί να πρωτομιλήσουμε  : για τον ΟΗΕ και τα ελαστικά ψηφίσματά του ; Για το ΝΑΤΟ και το πραγματικό ρόλο του ; Για την παγκόσμια τράπεζα ; Για το ΔΝΤ ; Για τις ανθρωπιστικές οργανώσεις ,για τη Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα , για την κοινωνία των εθνών ; Τι πήγε καλύτερα για την ανθρωπότητα και τον φτωχό ,από τότε που συστήθηκαν αυτοί οι οργανισμοί ; Παρά την κολοσσιαίων δυνατοτήτων τεχνολογία που έχουμε , όλοι οι δείκτες είναι χειρότεροι ,με πρώτο και καλύτερο αυτόν της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας των ανθρώπων !
      Όλα ,δεν αποδείχθηκε αναντίρρητα ,ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τραπεζιτών και μόνο αυτών ; Γιατί η Ε.Ε να αποτελεί εξαίρεση  στον κανόνα ; Όλοι δεν καταλάβαμε τώρα ότι δεν έχει καμιά σχέση με ένωση και ότι δεν συστήθηκε για να εξυπηρετήσει τους σκοπού τους οποίους  καθόρησε στη διακήρυξή της ; Όλοι δεν καταλάβαμε ότι είναι παραμάγαζο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED και των ίδιων τραπεζιτών που ελέγχουν όλο τον κόσμο ; Όλοι δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι και ο φορέας που θα περάσει αργότερα ,ανεπαίσθητα ,χωρίς οι λαοί να αντιληφθούν τίποτε ,όλη την Ευρώπη στην παγκόσμια κυβέρνηση ;
     Σε λίγο όμως θα κατανοήσουμε μια δια παντός ,ότι και οι εγκέφαλοι που μας ενέταξαν στην ΕΟΚ (και τώρα ακόμα θεωρούμε εθνικούς ευεργέτες) , στην πραγματικότητα έδρασαν βάσει έξωθεν διαταγών και υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοση του πλούτου της χώρας μας ,αλλά και την απεμπόληση των τελευταίων συγκριτικών πλεονεκτημάτων που είχαμε ως οικονομία ,σε βιομηχανικές και τραπεζικές υπερδυνάμεις που ήταν βέβαιο ότι δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ανταγωνιστούμε !
      Τι να αναλύσουμε τώρα : Τι είναι δημοκρατία ,τι είναι ελευθερία τι είναι δικαίωμα ; Διάλογος ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ;
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ,ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ! Τελείωσε ο διάλογός σας . Τελείωσε ηδημοκρατική διαμαρτυρία” στην οποία κρυφτήκατε . Τελείωσε η Δημοκρατία σας στην οποία μας εγκλωβίσατε και …κύριε πάγκαλε  ! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΥΛΟ , ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ , ΛΑΪΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ …ΓΟΥΔΙ !!!!!
    
                                                                                                         
Καθηγητής Οικονομικών 
απο Ακτιβιστη

Δεν υπάρχουν σχόλια: