ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.11

ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!!!


Ανεργία, δάνεια, ρεμούλες, ανέχεια, πείνα, παιδία, κοινωνία στα όρια της εξαθλίωσης…
Οι πολίτες χάνουν τα πάντα, από δανικά που κάποτε φαντάζαμε σε διατιμήσεις τραπεζών το μεγαλείο της πλουτοκρατίας, άνθρωποι όλων των χρωμάτων και φυλών καταλαμβάνουν ένα κομμάτι του πάζλ, συσσίτια σε εκκλησίες, άνθρωποι απεγνωσμένα ψάχνουν για να φάνε κάτι στα σκουπίδια, η για να μαζέψουν παλιοσίδερα μέσα από την βρώμα και την αρρώστια…
Οι ανάπηροι μένουν στο περιθώριο, οι συνταξιούχοι χάνουν τις συντάξεις που με αυτές συντηρούσαν μέχρι πρότινος τα άνεργα παιδιά τους, μέσα σε ένα σπίτι συσσωρεύονται κορμιά που μοιάζουν να ζουν σε πόλεμο, φοβισμένα ή και τρομαγμένα για το τη θα γίνει την επόμενη στιγμή.
Οι αστυνομία δεν προλαβαίνει να μαζέψει λωποδύτες, κλεφτρόνια, φονιάδες και γενικότερα αποβράσματα για την κοινωνία που το 80% οφείλετε στην φτώχια… αστυνόμοι που δεν λαμβάνουν καν ολόκληρο το μιστό τους καθώς παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα να εκτελούν εντολές από κάποιους που θέλουν να πουλήσουν και το τελευταίο εκτάριο της μικρής Ελλάδας.
Στρατιωτικοί οι οποίοι είναι και αυτοί έτοιμοι να πουν όχι στου προδότες γιατί απλά αγαπούν την πατρίδα τους.
Κουμουνιστές που ψάχνουν να πάρουν άλλη μια θέση στη βουλή ώστε να παίρνουν τον παχυλό μιστό τους, σοσιαλιστές που δεν ξέρουν αν πραγματικά είναι φιλελεύθεροι και ψάχνουν να βρουν από πού θα φύγουν μήπως και τους πετύχει ο απλός πολίτης και τους κρεμάσει στην πλατεία! Χουντικοί που γίναμε ξαφνικά δημοκράτες και αγαπούν το τόπο μήπως και πάρουν τα ινία ώστε να μπορέσουν όπως αυτοί ξέρουν το πλήθος…
Έλληνες που ψάχνουν να βρουν ταυτότητα και όμως είναι Έλληνες και διώχνουν τα παιδιά τους εκτός συνόρων για να τα σώσουν!!!
Το κτίριο της βουλής που παρέχει προστασία στους προδότες και σε αυτούς που μας πουλούν κάθε στιγμή!
ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕΣ!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!
ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ (ΘΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ!
ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!
XRHSTOS FRIK

Δεν υπάρχουν σχόλια: