ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.11

Ναι…Το μνημόνιο είναι νόμιμο

Της Μιχαλούς

Και η απόφαση ελήφθη από το ΣτΕ … «το Μνημόνιο ήταν τάχα αναγκαίο για την αποφυγή της χρεοκοπίας της χώρας καθώς και ότι το δικαίωμα στην περιουσία των θιγόμενων, δηλαδή στους μισθούς και στις συντάξεις τους, περιορίζεται νομίμως καθώς διατηρούνται τάχα σε “ βιώσιμα επίπεδα”»
Πώς όμως εξηγείται το γεγονός ότι το Μνημόνιο είναι δανειακή σύμβαση, όπως εισηγήθηκε η Μαίρη Σάρπ (σπάνιου επιπέδου νομικός και δικαστής) να αμφισβητείται σοβαρά!!!
Μήπως πρόκειται για μια απόφαση που βρίθει υποκειμενικότητας, βάζοντας στην άκρη τον ελληνικό λαό, αφήνοντας μια πικρή γεύση στο στόμα όλων μας; Τι άραγε μπορεί να προσδοκά ο Έλληνας πολίτης, από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο από εδώ και στο εξής;
Το  θεσμικό μας επίπεδο, αυτο-απαξιώθηκε για άλλη μια φορά.
Η συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου όπου πλέον προσφεύγουν κατά της απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Καλαμάτας.

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: