ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.11

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΒΕΒΑΙΗ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΟΤΕΣ" ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ "ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ & ΒΑΓΓΕΛΗ


αναπαραγωγή



Μετά την επικοινωνιακή "καταγγελία" ..ο θεός να την κάνει.... για μέρες αποστασίας του 65 όπως αυτή ειπώθηκε από τους πρωτοκλασάτους της κατοχικής και διεκπεραιωτικής για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων κυβέρνησης , την προηγούμενη μόλις εβδομάδα μετά τις παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ........... Η "ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ" της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ  έδωσε εντολή για την ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ που θα ακολουθηθεί εν όψη ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος γνωστού ως ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ούτως ώστε να αποσοβηθεί η πιθανότητα εμφάνισης αντιδραστικών φωνών από την ΚΟ ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ θέλουν τον κομματικό μηχανισμό της ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ να ΕΚΒΙΑΖΕΙ και να ΛΑΔΩΝΕΙ τους εν δυνάμει διαφωνούντες και μέχρι πριν από αυτήν την ανάρτηση να μας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ότι οι "πύργοι" έπεσαν τελειωτικά!!

Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι 16 ΔΙΑΦΩΝΟΎΝΤΕΣ δέχθηκαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ τηλέφωνο από το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ της κυβέρνησης και μάλιστα από το ίδιο το ΓΡΑΦΕΙΟ του νέου υπουργού οικονομικών κ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Τα 'παληκάρια" του νεοΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν για την ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ώστε να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ !!!

Η ΓΡΑΜΜΗ έχει ως εξής: ...ο υπουργός οικονομικών θα παρουσιάσει "ΑΛΛΑΓΕΣ" στο μεσοπρόθεσμο οι οποίες θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ για μεγάλη επιτυχία των διαφωνούντων οι οποίοι εισακούστηκαν με την στάση την οποία κράτησαν!!!
Αυτό βέβαια δεν είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ... μια τέτοια συμπεριφορά αλλά και έναν τέτοιο επικοινωνιακό χειρισμό θα μπορούσε να τον περιμένει και ο πιο αδαής !!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ 16 ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ...
ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ...
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΧΩΘΗΚΑΝ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 16 ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ" ΤΗΣ ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΑΜΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ............... ΟΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΙΣΘΙΟ"  ...

Η "ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .... ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΥΡΓΟΙ" ΕΔΩΣΑΝ ..(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ) .... ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ Η "ΑΡΧΗ" ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!





https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja4-vSBP4GWda1uyaZJ72kbqAiIhKKQcXac1P4OM6e9PwbezHj4MjFBYMwPWoCb9gWsdCCg9upi13aPEmrKo78gx4_lbyoIqEfIt5EjCrcuYtoSUDde0UqkZInR5UbwzKVWzfwi8u7S6N3/s400/%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%91.jpgΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ!! Η ΑΓΑΡΜΠΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ :"Ο νυν υπουργός Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος, μας υποσχέθηκε χθες, μιλώντας στη βουλή, ότι συζήτηση θα γίνει, θα κουβεντιάσουμε διεξοδικά μέχρι να ψηφιστεί το...
 μεσοπρόθεσμο. Πιστεύω, σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, πως με τις διορθώσεις που έχουν γίνει στο μεσοπρόθεσμο επί το θετικότερο για τους Έλληνες πολίτες, με την εξήγηση που μας έχει δώσει ο κ. Βενιζέλος, με την προϋπόθεση ότι και οι ιδιωτικοποιήσεις θα κριθούν μια προς μια, ώστε να μπορέσουν να γίνουν κάποιες αλλαγές -όποιες όπου και όταν χρειαστεί, εκτιμώ ότι εν πολλοίς σε ό,τι με αφορά προσωπικά έχουμε καλυφθεί"









Δεν υπάρχουν σχόλια: