ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.11

"ΣΟΚ" ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ! ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ.......

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ!!! ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΚΑΤΡΟΥΚΕΣ ΤΟΥΣ!!
ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ  ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥ .......................  "ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.................. 

ΓΚΕΓΚΕ??? ΚΥΡΙΕ KΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΜΕ ΤΑ "ΔΟΜΗΜΕΝΑ" ΣΟΥ????????????


 ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ!!
--------------------------------------------------------------------------------

imageΤο σενάριο της άμεσης κατάρρευσης των ασφαλιστικών ταμείων σε περίπτωση στάσης πληρωμών και χρεοπίας της χώρας προβάλει η κυβέρνηση και χθές ο υπουργός Εργασίας Γ . Κουτρουμάνης το παρουσίασε ωμά στη βουλή, μιλώντας για κόψιμο στο μισό όλων των συντάξεων (κύριες και επικουρικές), ένω αφησε να ενοηθεί οτι η κυβέρνηση έχει στο συρτάρι και την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 σε περίπτωση που βρεθεί σε τέτοιο ενδεχόμενο.
Μάλιστα παρουσίασε αυτό το εφιαλτικό σενάριο, έως ένα διαπραγματευτικό ατού που η κυβέρνηση απέκρουσε …στην διαπραγμάτευση με την τρόικα στο μνημόνιο και ενδεχομένως στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που έρχεται. Συγκεκριμένα ο κ Κουτρουμάνης ανέφερε:«Οποιαδήποτε αδυναμία του Δημοσίου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του (καταβολή επιχορήγησης 1,25 δισ. ευρώ το μήνα προς τα Ταμεία) θα σημάνει αδυναμία των ταμείων να καταβάλλουν περίπου το 47% της σύνταξης, ενώ ο ΟΓΑ θα αδυνατούσε να καταβάλλει το 80% των συντάξεων». Συμπλήρωσε δε οτι το 2011 στα 32 δισ. ευρώ που προβλέπονται για τις συντάξεις ς τα 15 δισ. ευρώ προέρχονται από κρατική χρηματοδότηση και τα υπόλοιπα 17 δισ. ευρώ από εισφορές των ασφαλισμένων.
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αναφερόμενος στα μέτρα του μεσοπρόθεσμου είπε πως από τα 6,7 δισ. ευρώ που είναι ο στόχος του Μεσοπρόθεσμου για την κοινωνική ασφάλιση για την περίοδο 2012-2015, τα 3,2 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τον έλεγχο της εισφοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας (τίθεται ο στόχος να περιοριστεί η ανασφάλιστη εργασία από το 26% στο 16% μέχρι και το 2015) και τα υπόλοιπα 3,5 δισ. ευρώ από παραπέρα μείωση δαπανών, ενώ δεν επιβάλλεται εισφορά σε συντάξεις κάτω των 1.700 ευρώ. Για τις επικουρικές επιβάλλεται εισφορά από τα 300 ευρώ και πάνω, και θα ληφθούν και πρόσθετα μέτρα γιατί, όπως εξήγησε, «αν αφήσουμε το σημερινό έλλειμμα των 740 εκατ. ευρώ το χρόνο θα εξανεμιστούν τα αποθεματικά και θα οδηγηθούμε σε αναγκαστική μείωση κατά 50% των συντάξεων μετά το 2015».
asfalisine

Δεν υπάρχουν σχόλια: