ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.11

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ALTER:" ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ.. ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ"

Φιλοξενήθηκε στο ALTER και σε τηλεοπτικό παράθυρο του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ο Υπουργός Εσωτερικών Χ. Καστανίδης και φυσικά η πρώτη ερώτηση που του απευθύνθηκε ήταν σχετική με τα γεγονότα και το "κράξιμο" που δέχθηκε  ο υπουργός από μερίδα φοιτητών στην Θεσσαλονίκη και εν ώρα κινηματογραφικής διασκέδασης του  μετά της συζύγου  του .



Η ερώτηση είχε ως ουσία την γενική οργή από την οποία διακατέχετε ο λαός ο οποίος έχει εκδηλώσει την αποκρουστικότητα του εν γένη σε πολιτικά πρόσωπα του κυβερνώντος κόμματος και για την οποία έγινε δέκτης ο υπουργός Χ Καστανίδης. 



Αλγεινή εντύπωση μας έκανε η απάντηση του υπουργού η οποία  είχε ως στόχο να απαξιώσει την εκδήλωση απαρέσκειας των φοιτητών στο πρόσωπο του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι επαναστάτες έχουν γενναιότητα και δεν χτυπούν από πίσω"  σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του τόνισε  "...τα παιδιά αυτά δεν έχουν εικόνα από τι σημαίνει επανάσταση και πως εκδηλώνεται αυτή σήμερα που μπορούν αλλά σε κάποιες άλλες εποχές δεν θα ήταν η ίδια" ....

Εμείς κρατάμε αυτά τα δύο σημεία της απάντησης Καστανίδη , και όχι ως σημεία απομόνωσης από την γενική απάντηση την οποία έδωσε ο υπουργός  καθόσον η εν όλη απάντηση του είχε ως άξονα αυτά τα δύο και μόνον σημεία!!



Θα λέγαμε με πολύ ευγένεια στο πρόσωπο του συμπαθούς κατά τα άλλα υπουργού ότι σίγουρα κάνει την διαφορά από τους άλλους συναδέλφους του αφού "ξέφυγε" από την γνωστή πεπατημένη εκ του ΠΑΣΟΚ ατάκα περί οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία εκτοξευόταν για την συσπείρωση των οπαδών του κόμματος ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ο κύριος Καστανίδης μας είπε κάτι άλλο , μας μίλησε για ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ!! αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος ως ΓΕΝΝΑΙΟΣ ψηφίζει την εξαθλίωση των ΕΛΛΗΝΩΝ και την πώληση της χώρας στο όνομα της "δημοσιονομικής προσαρμογής" που αξιούν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..... η γνωστή τρόικα!....



Είναι εξοργιστικό ένα πρόσωπο σαν τον Καστανίδη με την σοβαρότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο να επαίρεται για την έμμεση ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ που τον διακρίνει  στο να ψηφίζει για την απλόχερη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που προσφέρει η απέραντη ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ της κατοχικής κυβέρνησης που έχει την ατυχία να είναι μέλος της και η οποία ως κυβέρνηση έχει καταστεί στην λαϊκή συνείδηση ως η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια προκειμένου εκβιάσει εαυτούς και αλλήλους για να παραμείνει στην εξουσία ακόμα και με ΩΜΟΤΗΤΕΣ εναντίων ακόμα και των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων , και που με περίσσιο υποκριτικό ΚΥΝΙΣΜΟ  διατρανώνει ανάστημα ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥ!!!



ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΑΡΗ....... ..... καλή η προσπάθεια σου αλλά η ουσία είναι ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας – με έναν λόγο μιλάτε στον λαό σαν να μιλάτε σε κατσαρίδες…..... ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!   ... 

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ !!!  ΤΑ «ΚΑΓΚΕΛΑ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΧΑΡΗ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ . ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΞΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ  ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: