ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.11

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ!! benito ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ....... ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..


«Αν θεωρείτε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει το ηθικό υπόβαθρο για να νομοθετήσει όλα αυτά τα μέτρα, τότε ρίξτε την», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εξέφρασαν ενστάσεις και παρατηρήσεις για to πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την εργασιακή εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο και τις νέες φορολογικές κλίμακες.

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την εργασιακή εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο και τις νέες φορολογικές κλίμακες θα ψηφιστεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου, δήλωσε μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε στους βουλευτές ότι η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη, ότι το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί και συμπλήρωσε ότι τα μέτρα πρέπει να ληφθούν έτσι κι αλλιώς.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας η Βάσω Παπανδρέου ανέφερε ότι δεν υπάρχει διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης ενώ τόνισε ότι με τη μορφή που έχει σήμερα το πολυνομοσχέδιο για το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο και τις συλλογικές συμβάσεις, δεν περνάει.
Η ίδια ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών πριν βγουν στην εφεδρεία χιλιάδες εργαζόμενοι, να καταργηθούν οι 77 οργανισμοί που ιδρύθηκαν από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ την τελευταία διετία.
Επίσης, η κυρία Παπανδρέου πρότεινε τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» πολιτικών προσώπων και αξιωματούχων της τελευταίας δεκαετίας αλλά και να ελεγχθεί η προσωπική περιουσία μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου και φοροφυγάδων.
Στην παρέμβασή της η Λούκα Κατσέλη τόνισε ότι η απότομη μείωση των μισθών από 10-30% θα αφαιρέσει 4,5 έως 13,5 δις ευρώ από την ελληνική οικονομία και θα έχει ως αποτέλεσμα μείωση του ΑΕΠ κατά 2 - 6,3%.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας είπε ότι η εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας είναι το όριο, και η κατάργησή της δεν θα περάσει. Προσέθεσε ότι πρέπει να ελεγχθεί «ποιοί εργοδότες λειτουργούν ως κουκουλοφόροι και θέτουν τέτοια ζητήματα από την πίσω πόρτα».

Με τη σειρά της η Μιλένα Αποστολάκη ανέφερε ότι «δεν είναι μόνο οι επιδόσεις της κυβέρνησης κατώτερες των περιστάσεων αλλά είναι λάθος και η συνταγή που ακολουθείται». Αναρωτήθηκε δε αν η κυβέρνηση έχει τη νομιμοποίηση να συζητεί με την τρόικα για τον προϋπολογισμό του 2014 και υπογράμμισε ότι η ύφεση έχει σκοτώσει τη χώρα.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι είναι η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης κατώτερη των περιστάσεων ενώ η κυρία Άννα Νταλάρα είπε ότι η εσωτερική υποτίμηση που επιδιώκει η τρόικα εμπεριέχει μία μεγάλη αντίφαση και αντί για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ανεργία και την ύφεση.

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: