ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.11

Για την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ........ (ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ)



Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παραστήτε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης οκτωμβριου διότι.

1.Ολοι αυτοί που αγωνίσθηκαν το έκαναν για να παραδόσουν στις επόμενες γενιές μιά ελλάδα ελεύθερη, ενώ εσείς την οδηγείται στην σκλαβια με αλλο τρόπο.
2.Ολοι αυτοί που αγωνίσθηκαν έχισαν το αίμα τους διότι ηταν πραγματικοί Ελληνες και Πατριώτες, ενω εσείς είστε "ΕΦΙΑΛΤΕΣ"
3.Με τις ενεργειές της αρμοδίου υπουργού για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση η εκπαίδευση είναι μόνον για λίγους για δε τους περισσότερους είναι όνειρο θερινής νυκτός (Εκφιλισμός εκπαιδευτικών - σενενόσης σχολείων - έλειψη βιβλίων - οικονομική στενότητα γονιών για περετέρω βοήθεια).
4.Δεν έχετε τι δικαίωμα να καταθέσεται στεφάνι στα μνημεία των Ηρώων και να ατενίσεται την ελληνική σημαία διότι έχετε προδώσει με τις εως τώρα πράξεις σας για τις αξίες που πολέμησαν αυτοί και ουσιαστικά έχετε υποστείλει την σημαία με τις ενεργειές σας.
5. Δεν είστε σε θέση να κοιτάξετε στα μάτια τα παιδιά διότι με τις ενεργειές σας τα έχετε οδηγήσει σε αδιέξοδο.
6.Δεν είστε σε θέση να κοιτάξετε στα μάτια τους γονείς διότι με τα οικονομικά μέτρα που έχετε λάβει τους έχετε εξαθλιώσει και απλώς μένει να ρουφίξετε και τα υπολοίματα του αίματος με το καλαμάκι για να τους στραγγίσεται οπως το ξερό σύκο στον ήλιο.

Για ολα αυτά τα παραπάνω και για αλλα τόσα ακόμα δεν είστε ευπρόσδεκτοι στις εκδηλώσεις
τιμής και μνήμης στους αλληθινούς ελληνες και πατριώτες.


Αναγνώστης

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: