ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

«Υποπτο»

«Υποπτο»  φαίνεται να είναι το  πολυνομοσχέδιο σε ότι αφορά τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε φορείς του δημοσίου  όπως  η ΕΡΤ, η ΓΓΕ-ΓΓΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ  και λοιπούς. Πρόκειται δηλαδή περί ενός σχεδίου «Δουρείου ίππου».
             Με την υπαγωγή  τους στο ενιαίο  μισθολόγιο, επιδιώκεται προφανώς η εφαρμογή  ενός παλαιού σχεδίου  του Γ. Κουτρουμάνη, δημιουργίας δημοσιογράφων «δύο ταχυτήτων»: Οι μεν που θα εργάζονται στο δημόσιο και θα ασφαλίζονται στο ΙΚΑ, και οι δε των εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών-ραδιοσταθμών και λοιπών, που θα ασφαλίζονται αρχικά στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ - ΤΣΠΕΑθ-ΕΔΟΕΑΠ-ΤΑΙΣΥΤ. Και στη συνέχεια αφού θα αποδυναμωθούν  οι δημοσιογραφικές οργανώσεις. θα καταργηθούν τα ταμεία αυτά, θα καταληστευθούν  τα  αποθεματικά τους και οι περιουσίες τους, και θα περάσουν  όλοι στο ΙΚΑ.
           Με το σατανικό αυτό σχέδιο  επιδιώκεται να ξεδοντιαστεί η όποια ισχύς των δημοσιογράφων, που είναι πάντα μια απειλή για την εξουσία.

ΙΔΩΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: