ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.11

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ!!! ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ετοιμάζονται να πάρουν τον ..πούλο;

 Μάλλον καμιά βασιμότητα δεν έχουν οι «αποκλειστικές πληροφορίες» που επικαλείται η εφημερίδα «Το Παρόν» και σύμφωνα με τις οποίες όσα ακούστηκαν από το στόμα του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη περί επικείμενου δημοψηφίσματος «εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό του Γ. Παπανδρέου που έχει απώτερο στόχο την κατά το δυνατό αξιοπρεπή αποχώρησή του».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ΓΑΠ «όπως αναφέρουν εγκυρότατες πληροφορίες, είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά, επειδή αντιλαμβάνεται ότι όπως έχουν διαμορφωθεί η εξελίξεις οδηγείται σε μια δεινή ήττα, με ορατό τον κίνδυνο ακόμα και διάσπασης ή διάλυσης του ΠΑΣΟΚ στον βαθμό που αυτή η ήττα θα είναι στρατηγικού χαρακτήρα , με ποσοστά της δεκαετίας του ’80. Επίσης θεωρεί αναπόφευκτη τη χρεοκοπία και τρέμει στην ιδέα ότι θα σκάσει στα χέρια του».

Η άποψη μας είναι ότι οι «αποκλειστικές πληροφορίες» στις οποίες αναφέρεται η εφημερίδα είναι εγκεφαλικά κατασκευάσματα του συντάκτη του άρθρου. Δεν πρόκειται για ανικανότητα του τύποις πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, όπως θέλει να μας παρουσιάσει η εφημερίδα  το ότι η χώρα ξεπουλιέται και ο λαός της οδηγείται σε ένα κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα. Οσο για το ότι ο ΓΑΠ είναι «πολύ πεσμένος ψυχολογικά» είναι παραμύθι για μικρά παιδιά.  Υπάρχει επιτελικό σχέδιο που εκτελεί με απόλυτη προσήλωση ο Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου που σαν πρωθυπουργός μια θητείας, ενός λαού που μισεί,  κάνει ότι μπορεί για να τον εξαθλιώσει.  Το έγκλημα που διαπράττει ο ΓΑΠ και η συμμορία του ενάντια στην χώρα και στον ελληνικό λαό  ήταν προμελετημένο και προσχεδιασμένο.  

Υπάρχει περίπτωση όντως να σκέφτονται για δημοψήφισμα, βάζοντας κάποιο εκβιαστικό δίλλημα. Αν θα το κάνουν αυτό θα είναι γιατί  η αυταρχική σοσιαληστική κυβέρνηση που έχει κηρύξει πόλεμο στην ελληνική κοινωνία ετοιμάζει την αποχώρησή της από την εξουσία όσο πιο ανώδυνα γίνεται γ’ αυτήν, τρέμοντας για το ενδεχόμενο ξεσπάσματος της λαϊκής οργής.

Και μπορεί να έχουν καταστρέψει την χώρα και τον λαό της  αλλά έχουν εξασφαλίσει το δικό τους μέλλον και των ..δισέγγονων του όπως γράφει ο Γ. Δελαστίκ στο σημερινό «Πριν»: 

"Τα μέλη της κυβέρνησης Κουίσλινγκ ελπίζουν άλλωστε βάσιμα ότι αυτή η πολιτική τους ίδιους προσωπικά θα τους ωφελήσει εξαιρετικά σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι βέβαιοι ότι από την κυβέρνηση θα φύγουν πολύ πλουσιότεροι από όσο μπήκαν - ιδίως τώρα που θα αρχίσει το ξέφρενο πάρτι της εκποίησης έναντι πινακίου φακής της δημόσιας περιουσίας, όπου όλοι εκτιμούν ότι οι μίζες και τα λαδώματα θα είναι πολύ μεγαλύτερα από την τιμή που θα ξεπουλιέται η κάθε δημόσια επιχείρηση κοινής ωφέλειας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: