ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.11

Το πιο σύντομο ανέκδοτο : Έλληνας ηγέτης ...




 Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος  Γαλανόπουλος  bwhite.theo@yahoo.gr
Νομίζετε ότι η κρίση χτύπησε μόνο τα  νοικοκυριά και τα εμπορικά καταστήματα;  Λάθος!  Τα κόμματα πχ νομίζετε ότι είναι σε καλλίτερη κατάσταση;  Εκτός του ότι όλη η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση μαζί με τα γιαούρτια έρχεται κάθε μέρα πάνω τους, δεν υπάρχει και ηγέτης να τα καθοδηγήσει και να στηριχτούν  πάνω του, βουλευτές, πολίτες και η χώρα γενικότερα!  Και μην κοιτάτε μόνο τα μεγάλα κόμματα που δικαίως εισπράττουν και τα φάσκελα του λαού!
Κοιτάξτε και τα μικρότερα! Το ΚΚΕ εξάντλησε  τα κομματικά του πρότυπα και ψάχνει για ινδάλματα και ηγέτες  στα νεκροταφεία ... Και ο Ζαχαριάδης και ο Βελουχιώτης αποκαταστάθηκαν από το κόμμα! Μωρέ μπράβο, ούτε 65 χρόνια δεν τους πήρε!  Οπότε τώρα σύντροφοι, μετά την αποκατάσταση δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο! Στον άλλο κόσμο, όπου θα έχει την ηγεσία  του ΚΚΕ ο Ζαχαριάδης, μετά την αποκατάσταση,  μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας στείλει  στα γκουλαγκ της κόλασης  για καταναγκαστικά έργα σαν αντιφρονούντες και κρυφομπουρζουάδες!   Ειλικρινά, φίλοι μου, θλίβομαι με την κατάντια των κομμάτων μας!   Ενώ η χώρα τραντάζεται συθέμελα από τις βόμβες που έβαλαν οι πολιτικοί μας στα θεμέλια της χώρας, κόμματα με το 10% του Ελληνικού λαού ασχολούνται με φαντάσματα του παρελθόντος, που αφήσαν τη σφραγίδα τους σε μια εποχή που διέλυσε τη χώρα, και άφησε ερείπια και χιλιάδες νεκρούς, διαλυμένες οικογένειες, ορφανά  και αρπαγμένα παιδιά στους σοσιαλιστικούς παραδείσους… 
Να, γιατί δεν περιμένω τίποτε από αυτήν τη χώρα,και γιατί τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Γιατί τα κόμματα στην Ελλάδα ενδιαφέρονται πρώτιστα να κρατήσουν το μαντρί τους ζωντανό, άσχετα αν  καίγεται το σπίτι το δικό μας!   


 Ένα Πασοκ ανέβηκε στην  εξουσία με λεφτά που δεν υπήρχαν πουθενά και πήγε να τα βρει στο ΔΝΤ και στην  Τρόικα! 
Μια ΝΔ που θέλει οπωσδήποτε να ανεβεί στην εξουσία γιατί έχει πολλούς ανέργους στο κόμμα και πρέπει να πάνε να πιάσουνε δουλειά στα κυβερνητικά πόστα. Ένα ΚΚΕ που θέλει να αντλήσει δύναμη από καμιά φωτογραφία κανενός οπλαρχηγού στο Γράμμο για να μαζέψει τίποτε αντάρτες… ψηφοφόρους, ένας ΣΥΡΙΖΑ που του τελείωσε η βενζίνα για τις Μολότοφ και δεν έχει λεφτά να αγοράσει άλλη, μια Ντορα Μπακογιαννη που θέλει μια κυβέρνηση συνεργασίας οπωσδήποτε για να δείξει το νέο της φόρεμα, και ένα Καρατζαφέρη που τους τελείωσαν οι τρόποι για να πάρει ένα οποιοδήποτε υπουργείο από οποιαδήποτε κυβέρνηση…!


 Τώρα, αν αύριο βγούνε οι Τούρκοι στη... μπανιέρα μας και οι δανειστές στην κρεβατοκάμαρά μας και μας ζητάνε τα σώβρακα,  τι να ξέρουν οι πολιτικοί μας; απλά  αυτοί προεδρεύανε. Όπως είπε και κάποιος Ιρλανδός συγγραφέας, "κόμμα είναι η τρέλα των πολλών για το όφελος των ολίγων"!
Από KAPISTRI

Δεν υπάρχουν σχόλια: