ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.13

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΧΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Παρέμβαση εισαγγελέα για την πολιτική τοποθέτηση Καμμένου περί “λιντσαρίσματος” του Πάχτα.

…όχι, ο Πάχτας είναι ελεύθερος. Μην ανησυχείτε, όπως άλλωστε ο Παπαντωνίου και ο Παπακωνσταντίνου.

Μην απορούμε έπειτα για την “αύξηση των άκρων”. Μία δημοκρατία που θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη στις υποθέσεις Πάχτα, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Μαντέλη, Τσουκάτου κλπ κλπ, θα είχε την επικοινωνιακή μαρτυρία να παρέμβει και για τον Καμμένο. Τώρα, αυτή η κίνηση είναι γροθιά στο στομάχι κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Για να θυμηθούμε:

Χ. Πάχτας: 0 υπουργός που «ξέθαψε» και δώρισε τον χρυσό της Χαλκιδικής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΚΟΜΗ:::::