ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.13

Να χαίρεστε το κράτος-οίκο ανοχής σας...Γιατί όταν βάζεις μια πάμπτωχη μάνα -ανάπηρου παιδιού φυλακή, μπουρδέλο είσαι - Ο Στουρνάρας έδωσε το λόγο του να βάλει και άλλους Έλληνες στον Κορυδαλλό- Ακούστε και το ηχητικό

Γυναίκα 43 ετών κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κυδωνίας Χανίων για χρέος 6000 ευρώ προς το δημόσιο από τρίμηνη φυλάκιση που της επεβλήθη ερήμην της χωρίς ποτέ να παραλάβει κλήση για δικαστήριο.
Πριν από χρόνια σε έλεγχο της Τροχαίας στο δρόμο συνελήφθη να οδηγεί με ληγμένη την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Η γυναίκα είναι χωρισμένη, είναι πάμπτωχη έχει δύο παιδιά, το ένα παράλυτο, συντηρείται από καλούς ανθρώπους των Χανίων, δηλαδή παίρνει τρόφιμα, συντηρείται χάρις τις προσπάθειες κοινωνικών λειτουργών...
Κρατείται από την περασμένη Τετάρτη με προορισμό τον Κορυδαλλό. Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βάλει και άλλους Έλληνες στη φυλακή.

Ακούστε το ηχητικό: 




Δεν υπάρχουν σχόλια: