ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.13

Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΕΙΕΣ"

Εχθές δημοσίευσα μια μελέτη για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου την οποία πολλοί διάβασαν αλλά λίγοι είχαν τα κότσια να αναδημοσιεύσουν. Κάποιοι μάλιστα την ανάρτησαν αλλά μετά την κατέβασαν … Τέλος πάντων, αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι σήμερα έμαθα ότι ο κ Μεϊμαράκης όχι μόνο ότι είχε ενημερωθεί σχετικώς αλλά πήρε και θέση. Δείτε την μελέτη ΕΔΩ και στη συνέχεια δείτε  το σημερινό βίντεο :
Δηλαδή ομολογεί ο κ Μεϊμαράκης ότι το πολίτευμα δεν λειτουργεί και γι΄αυτό η κυβέρνηση νομοθετεί και η βουλή κυρώνει ότι της δοθεί. Και όπως φαίνεται από την μελέτη μου δεν λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που με το καλημέρα ο Γ.Α.Π πήρε υπό τον έλεγχο του την ΕΥΠ. Αυτή ήταν η πρώτη του ΠΝΠ : 
“Β) Κατάλογος
04/10/2009 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
13/10/2009 (1) 
Υπαγωγή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.  (!)
13/10/2009: Δημοσίευση ΦΕΚ 215/Α/2009
Υπογράφουν: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, πρόεδρος υπουργικού συμβουλίου, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κλπ “
[ Αυτό έτσι για να καταλάβετε ότι ούτε "Γιωργάκης" ήταν ούτε βλάκας … ] 
ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, 
Ε Σ Χ Α Τ Η  Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΔΗΛΑΔΗ. 
Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου σας, είναι πραξικοπηματικές και το ξέρετε. Το ότι δεν ΘΑ τροποποιηθούν πια ( λέμε τώρα …. ) δεν σημαίνει τίποτα. Εκδόθηκαν πραξικοπηματικά, τροποποιήθηκαν και κυρώθηκαν πραξικοπηματικά  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Όταν το πολίτευμα λειτουργεί η κυβέρνηση δεν νομοθετεί και η βουλή δεν επικυρώνει πραξικοπηματικές πράξεις. 
Ευχαριστώ πάντως και για την άλλη ομολογία σας ότι δεν έχετε το δικαίωμα ως βουλή να ΚΥΡΩΣΕΤΕ τροποποιημένες ΠΝΠ αλλά θα το κάνετε για άλλη μια φορά
Τι να πω ;;; Τόση ειλικρίνεια δεν την περίμενα . Τώρα περιμένω να παρέμβει επιτέλους ένας εισαγγελέας. Όπως και να έχει όμως, αυτές οι δηλώσεις θα δείχνουν πολύ ωραία σε όλες σχεδόν τις Μηνύσεις που έγιναν αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν. Που θα πάει ;;; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη …  
Χριστίνα Σαλεμή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: