ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.13

ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΖΑΠΑΤΗ

Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Ο Αλβανός χασισέμπορος Μεχμέτ Ιλίρ που δολοφόνησε σε καταδίωξη εν πλώ πριν από 16 χρόνια τον Μαρίνο Ζαπάτη, μέλος της επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που τότε είχε συγκροτηθεί στην Κέρκυρα εξ αιτίας της παρατεταμένης ένοπλης κρίσης που είχε ξεσπάσει στην Αλβανία όταν κατέρρεαν οι παρατράπεζες του Σαλί Μπερίσα. Ο Μαρίνος δολοφονήθηκε στην Λωρίδα Σαγιάδος σε ηλικία 25 ετών και το όνομα του από τότε έχει γίνει συνώνυμο του ήρωα για ολόκληρο το Λιμενικό Σώμα. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο πανέμορφο Μεγανήσι Λευκάδος, η θλίψη από τον χαμό του απλώνεται μέχρι και σήμερα. «Είμαστε συγχωριανοί του Μαρίνου» λένε με καμάρι στους επισκέπτες οι κάτοικοι.Ο 55χρονος Μεχμέτ Ιλίρ συνελήφθη χθες το πρωί στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Κακαβιάς, καταζητούμενος με τρία (3) Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτή Κέρκυρας και δύο (2) Βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ο 55χρονος συνελήφθη κατά την
είσοδο στη χώρα μας, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα διωκόταν, καθώς στις 26.04.1997, στη θαλάσσια περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας επιβαίνοντας σε ταχύπλοο σκάφος, το οποίο ήταν φορτωμένο με ναρκωτικά, πυροβόλησε σε βάρος λιμενικού (με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov ), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: