ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.13

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΗΜΑΡ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

Στην αρχή στήριξε την κυβέρνηση Σα(χλα)μαρά και τα μέτρα που πήρε. Τα τελευταία τα στήριξε με διάφορες δικαιολογίες κάθε φορά, όπως τον κίνδυνο χρεοκοπίας, τη μη ύπαρξη άλλης ρεαλιστικής πρότασης κ.λ.π.. Τον Ιούνιο αποφάσισε να άρει τη στήριξη στην κυβέρνηση, λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Σήμερα και με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας του ανανήψαντος φασίστα Γεωργιάδη για τις τιμές των φαρμάκων, είπε ότι θα την ψηφίσει. Μάλιστα για να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ υιοθέτησε την επιχειρηματολογία του Γεωργιάδη. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια. Για την τελευταία υπόθεση σημείωσε ότι υπάρχουν μεν πολιτικές ευθύνες, αλλά δεν θέλει να ποινικοποιηθεί η πολιτική ζωή. Λες και το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στο σημερινό σημείο, δεν σημαίνει ότι τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο έχουν ευθύνες...
Σύμφωνα με τον κυρ Φώτη, δεν έχουν ευθύνες για τις προμήθειες που πληρώθηκαν για τον ΟΤΕ, για τα υλικά των νοσοκομείων, για τα οπλικά συστήματα. Ο κυρ Φώτης μας λέει ουσιαστικά ότι ο Τσοχατζόπουλος ήταν ένας και δεν υπάρχουν ο Παπαντωνίου, ο Μαντέλης, ο Νικητιάδης, ο Παυλίδης, οι εκατοντάδες γιατροί, εφοριακοί και επιθεωρητές εργασίας που τα "έπιαναν" από παντού.
Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι ο κυρ Φώτης μπορεί στην ηλικία του να κάνει τόσες κωλοτούμπες. Παραμένει όμως το μεγάλο λάθος της αποχώρησης από την κυβέρνηση που τον αναγκάζει να τις κάνει.
 
swell

Δεν υπάρχουν σχόλια: