ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.13

ΝΥΧΤΑ ΜΕ «Ο.Υ.Κ.» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Από χθες το απόγευμα είχαμε την πληροφορία ότι η ειδική μονάδα που έχει υπό τις διαταγές του ο Σουλτάνος, διανθισμένη με αρκετά γιουσουφάκια, θα επιχειρούσε, να αποσυνδέσει τη ροή προγράμματος...
από τη γενική γραμματεία τύπου και τη συνδεσή της με το ραδιομέγαρο. Αυτό θα γινόταν κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ώστε τα οποιαδήποτε παρατράγουδα και κυρίως, ένα παρατεταμένο «μαύρο» θα τους γελοιοποιούσε(!!!).

Τα γιουσουφάκια, παρά τη στήριξη και βοήθεια του Σουλτάνου δεν κατάφεραν να φέρουν τη ροή στο ραδιομέγαρο. Αυτή την ώρα, καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να πετύχουν τη  σύνδεση. Αν λοιπόν δείτε «μαύρο» μέσα στη «νύχτα» δεν θα είναι από τα ΜΑΤ, αλλά ούτε από τα γιουσουφάκια και τα όργια του Σουλτάνου(!!!). Θα είναι από ανικανότητα!!! Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν  στη ΔΤ, και η αντίστροφη μέτρηση για Σαμαρά-Βενιζέλο έχει αρχίσει να μετράει πέρα από δημοσκοπήσεις, που θα πρέπει να ντρέπονται και τα δυο κόμματα, αυτοί σφυράνε κλέφτηκα(!) η δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνετε...

Για παράδειγμα: Ενώ έκλεισαν την ΕΡΤ με την ΠνΠ και απόφαση Σαμαρά, απολύοντας 2.600, κάποιοι από την ΕΡΤ δεν απολύονται. Δείτε τι έκανε ο υπουργός εργασίας με ν/σ που κατέθεσε στη βουλή την Πέμπτη 21-11-13, με τίτλο: «Αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας». Στο ν/σ προβλέπεται η παράταση απόσπασης για τρία χρόνια εργαζομένων της ΕΡΤ(!) που εργάζονται στο ταμείο ασφάλισης υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ), το ίδιο και για τον ΟΤΕ.
Δηλαδή, κάποιοι υπάλληλοι της ΕΡΤ με απόσπαση και όχι μετάταξη, συνεχίζουν να εργάζονται. Και μάλιστα επεκτείνεται η απόσπασή τους κατά τρία χρόνια, μετά την πενταετή απόσπασή τους η οποία και έληξε, αλλά δεν μπορούν  να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους, αφού έκλεισε η ΕΡΤ. Τι μασκαραλίκια είναι αυτά;

Και από τους μασκαράδες να πάμε στις Βρυξέλλες, Οπου έγινε, με τη συμμετοχή εργαζομένων της ΕΡΤ ο απολογισμός, δράσεων και ενεργειών της UNI MEI Europe. Στο συνέδριο, αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Οπτικοακουστικού Τομέα Πανευρωπαϊκά, αλλά και Παγκόσμια. Αναπτύχθηκε διεξοδικά το ζήτημα του κλεισίματος της ΕΡΤ και ο αγώνας τον εργαζομένων, για ΕΡΤ ανοικτή, ελεύθερη φωνή στην Κοινωνία, ένας αγώνας που έχει γίνει σύμβολο για όλα τα συνδικάτα της Ευρώπης, αλλά και σε μεγάλο ποσοστό παγκοσμίως.

Από τους περισσότερους ομιλητές τονίστηκε η σημασία αυτού του αγώνα και η νικηφόρα προοπτική του, ενός αγώνα που σαν φάρος σηματοδοτεί την αντίσταση των δοκιμαζόμενων λαών της Ευρώπης.

Ο Γ. Γ. της Ομοσπονδίας ενημέρωσε το Συνέδριο για τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ενάντια στο μαύρο, ενάντια στον κυβερνητικό έλεγχο της ενημέρωσης, ενός αγώνα για την ελευθερία της έκφρασης του λόγου και του πολιτισμού. Τόνισε την ανάγκη στήριξης και αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους, των Ρ/Τ φορέων που αντιμετωπίζουν ανάλογες επιθέσεις (Ισπανία-Βαλένθια, Τσεχία, Πορτογαλία). Αναφέρθηκε στη αταλάντευτη απόφαση των εργαζομένων για συνέχιση αυτού του αγώνα, μέχρι τη τελική του δικαίωση και την οριστική λειτουργία της ΕΡΤ, του μοναδικού πραγματικού Δημόσιου Ρ/Τ Φορέα, στον αγώνα του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού για να απαλλαγή από όλα τα μνημειακά μέτρα και τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Αναπτύχθηκε και εγκρίθηκε το πρόγραμμα δράσης της επόμενης χρονιάς στον Ευρωπαϊκό χώρο και σε σχέση με τα δεδομένα σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της UNI MEI Europe. Ο συνάδελφος Γ. Γ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβριήλ Κασιμάτης εξελέγη τακτικό μέλος του Δ.Σ.

Η συμμετοχή της ΠΟΣΠΕΡΤ στο Προεδρείο της UNI MEI Europe - όπως και η πρόσφατη βράβευση στο Δουβλίνο - αποτελεί τιμητική διάκριση και αναγνώριση του αγώνα όλων των εργαζομένων που παλεύουν για μια ΕΡΤ ανοιχτή, ελεύθερη φωνή για την κοινωνία και τη διασπορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: