ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.13

ΔΡΑΧΜΗ- ΕΘΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ


  Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Vaios Blioumis   

 Γράφει ο Vaios Blioumis

Η Ελλάδα μόνον ως ελεύθερη οικονομικά και πολιτικά χώρα μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Ο στόχος των Ελλήνων είναι η πλήρης αυτάρκεια σε προϊόντα γεωργικά, κτηνοτροφικά, αλιευτικά, υφαντουργίας αλλά και σε προϊόντα μερικής και ολικής μεταποίησης όλων των παραπάνω.
Τα προϊόντα εξηλεκτρισμού και αυτοκίνησης σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα μπορούν να περάσουν από την ξένη στην εγχώρια βιομηχανία.
Όσο για τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού θεωρώ ότι στη χώρα μας υπάρχουν πολλές ελληνικές εταιρείες που μπορούν να πρωτοπορήσουν στην κατασκευή τους.
   Στο θέμα της παραγωγής φαρμάκων πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν στην Ελλάδα φαρμακευτικές βιομηχανίες που θα τις ζήλευαν και οι μεγάλες πολυεθνικές. Όχι μόνο μπορούν να καλύψουν την ντόπια αγορά αλλά με δραχμή μπορούν να κάνουν εξαγωγές σε όλον τον κόσμο.
    Εκεί όμως που πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πάρα πολλά είναι η εναλλακτική παραγωγή ενέργειας με πρωτοποριακές μεθόδους. Άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλές ελληνικές εφευρέσεις στα αζήτητα λόγω της εχθρικής νομοθεσίας και των αγκυλώσεων της Ε.Ε..
   Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που ίσως να αντιμετωπίσουμε θα είναι η ολιγοπωλιακή κατάσταση στα δίκτυα λιανικής πώλησης στην αγορά. Καθώς και η κατά ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό κατάληψη της αγοράς αυτής από αλυσίδες πολυεθνικών εταιρειών. Βέβαια όλα αυτά θα αλλάξουν σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα εφόσον η χώρα θα νομοθετήσει φιλοελληνικά και θα έχει το δικό της νόμισμα και την ικανότητα να το εκδίδει.
   Η μεγάλη αμαρτία όμως υπάρχει στη γάγγραινα που ονομάζεται τραπεζικό σύστημα. Εκεί θα συναντήσει ο λαός σθεναρή αντίσταση διότι όλα τα τελευταία χρόνια αυτό (το τραπεζικό σύστημα) απομυζούσε τον κόπο και τον μόχθο όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων. Εδώ πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με ανθρώπους του παλιού πολιτικού αλλά και οικονομικού κατεστημένου που θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους. Και μην ξεχνάτε ότι θα είναι σύμμαχοί τους οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια που τόσα χρόνια τους τάιζαν. Όμως τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι ακατόρθωτο για έναν αποφασισμένο λαό να αλλάξει το μέλλον του.
   Σταματάμε την υπερφορολόγηση των Ελλήνων και των ελληνικών επιχειρήσεων, κηρύττουμε σεισάχθεια εντός της ελληνικής επικράτειας και ξαναρχίζουμε από την αρχή.
   Όταν έχουν εργασία όλοι οι συμπολίτες μας τότε θα μπορεί να λειτουργήσει και η οικονομία και η κοινωνία. Όσο για το θέμα των μεταναστών που πολλοί συμπολίτες μας έχουν θέμα μαζί τους, αυτοί λόγω του ότι δεν θα έχουν σκληρό νόμισμα στην τσέπη τους με διεθνή αξία πολύ σύντομα θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα προς άλλους παραδείσους.
  Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν την απόφαση των Ελλήνων να αποβάλλουν τις ιδεοληψίες που τεχνηέντως εδώ και πολλά χρόνια τους φύτεψε στα μυαλά το πολιτικό σύστημα.
ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: