ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.13

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "ΞΕΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ..ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΤΡΕΜΗΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΗΔΕΣΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ




ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ" ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΙΣΘΑΡΝΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ..ΗΤΑΝ: "... ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΜΠΑΤΑΞΉΔΕΣ"
-----------------------------------------------------------------------------------------

Βενιζέλος: Κανένας Ευρωπαίος δεν έχει πληρώσει για την Ελλάδα
Βενιζέλος:Κανένας Ευρωπαίος δεν έχει πληρώσει για την Ελλάδα
«Κανένας ευρωπαίος πολίτης, κανένας φορολογούμενος Γερμανός ή πολίτης οποιασδήποτε άλλης χώρας δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ ως οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα», απάντησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη δήλωση της Γκάμπι Ζίμμερ σχετικά με το κούρεμα του ελληνικού χρέους και την επιβάρυνση των ευρωπαίων πολιτών.    
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε, «Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι σε σχέση με τις παρατηρήσεις που έκανε η κα Ζίμμερ.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι κανένας ευρωπαίος πολίτης, κανένας φορολογούμενος Γερμανός ή πολίτης οποιασδήποτε άλλης χώρας δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ ως οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε «Η Ελλάδα πράγματι έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο δάνειο. Το πρώτο μέρος του είναι ένα δάνειο σε διμερή βάση με τα άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το δεύτερο μέρος είναι ένα δάνειο, που έχει δοθεί από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, από τον EFSF. Τα δάνεια αυτά αποπληρώνονται κανονικά, ιδίως δε ο Γερμανός πολίτης, επειδή το δάνειο δόθηκε από την  KFW με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, δεν έχει καν δώσει δάνειο....., τα δάνεια εξυπηρετούνται και αποπληρώνονται και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση κανενός κρατικού προϋπολογισμού κράτους-μέλους της ΕΕ και κανενός Ευρωπαίου πολίτη, ιδίως δε του Γερμανού φορολογούμενου πολίτη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: