ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.13

Εμπλοκή με πλειστηριασμούς, όλα στον αέρα

Πλειστηριασμοί: Εμπλοκή με την τρόικα, η μπάλα στον Σαμαρά;
Διαρκείς είναι πλέον οι εμπλοκές στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η στάση της οποίας ταυτίζεται με τη στρατηγική της Κομισιόν, καθώς το ΔΝΤ τηρεί σιγήν ιχθύος και αρκείται στην τεχνική αποπεράτωση της αξιολόγησης. Αν και οι συζητήσεις με το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό κενό συνεχίζονται, αυτή τη φορά το πρόβλημα εντοπίζεται στις συζητήσεις για τους πλειστηριασμούς με το υπουργείο Ανάπτυξης.
Από την κυβερνηση διαρρέεται ότι η στάση της τρόικας άλλαξε άρδην εκμηδενίζοντας την όποια πρόοδο είχε επιτευχθεί. Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, όπως αναφέρει Το Βήμα υποστηρίζου ότι η τρόικα ζητάει κατ ουσίαν πλήρη άρση των πλειστηριασμών χωρίς δίχτυ προστασίας.
Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι είναι τόσο μεγάλη πλέον η διάσταση απόψεων που θεωρείται πολύ πιθανό το ζήτημα να αναπεμφθεί στον πρωθυπουργό και να διαπραγματεφθεί απευθείας με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Καλά πληροφορημένες πηγές, που έχουν πρόσβαση στις διαπραγματεύσεις, επισημαίνουν ότι η εμπλοκή που παρατηρείται είναι στο ύψος της αξίας του ακινήτου καθώς και στην απαίτηση της τρόικας για έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών και φορολογικό έλεγχο των δανειοληπτών.
Στην τρόικα επικρατεί σιγή για το θέμα αλλά επισημαίνουν ότι λύση θα βρεθει εφόσον η κυβέρνηση επιδείξει σχετική πολιτική βούληση. 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι αξιωματούχοι της τρόικας ενοχλήθηκαν από διαρροές για παράταση της απαγόρευσης πλειστηριασμών για ένα ακόμη έτος οι οποίες αποδόθηκαν στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.
Από την κυβέρνηση διαρρέται ότι εκπρόσωποί της τρόικας είχαν αποδεχθεί την καθιέρωση μιας μεταβατικής περιόδου του ισχύοντος καθεστώτος της προστασίας της κύριας κατοικίας με ορισμένες τροποποιήσεις. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης είχε προτείνει ην τριετή διατήρηση της προστασίας της κύριας κατοικίας, εφόσον η αντικειμενική της αξία δεν υπερέβαινε τα 200.000 ευρώ και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν ήταν μεγαλύτερο από 20.000 ευρώ και φυσικά ο δανειολήπτης κατέβαλε ορισμένο - ελάχιστο εν προκειμένω - ποσό της οφειλής μηνιαίως.
Ετσι πολλά «κόκκινα δάνεια» θα «πρασίνιζαν» θα μετατρέπονταν δηλαδή σε ενήμερα. Και φυσικά όπως το υπουργείο Ανάπτυξης έχει δεσμευθεί θα καταργήσει την διάταξη με την οποία προστατεύονται όλα τα ακίνητα εφόσον οι οφειλές δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Κι ενώ η τρόικα την περασμένη εβδομάδα είχε συμφωνήσει στη διατήρηση ενός μεταβατικού σταδίου τριών χρόνων, όλα αυτά άλλαξαν. 


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: