ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.13

Μια πουτάνα στην ψυχή, πουλάει την παρθενιά της


Η νέα μόδα της εποχής είναι γεγονός μολονότι ακόμη - ευτυχώς - δεν την έχουμε δει στην Ελλάδα. Νεαρές όμορφες κοπέλες με το που ενηλικιώνονται αποφασίζουν να πουλήσουν την παρθενιά τους.


του Στρατή Μαζίδη

Μια ιδιαίτερη μοναδική στιγμή και κουραφέξαλα. Ή πάλι επειδή ακριβώς είναι ιδιαίτερη μοναδική στιγμή που ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει ξανά, ΔΕΝ πρέπει να πάει χαμένη οπότε ας τη μοσχοπουλήσουμε. Διότι μπορεί σήμερα στον κόσμο να κυριαρχεί η πείνα και η δυστυχία, αλλά αυτοί οι λίγοι που συγκέντρωσαν τον πλούτο στα χέρια τους, ξοδεύουν πολλά καθώς έχουν άπειρα, χαρτιά είναι άλλωστε, σε κάθε τους βίτσιο.

Άλλωστε η ύπαρξη της τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα στον οποιοδήποτε να πουλήσει το παραμικρό στην άλλη άκρη του κόσμου.

Κάπως έτσι και η χαμηλοβλεπούσα βραζιλιάνα Catarina Migliorini η οποία έβγαλε σε δημοπρασία το ποιος θα σπάσει τον υμένα της. Βρέθηκε λοιπόν ένα γιαπωνέζικο κορόιδο να πληρώσει $ 700.000,00 για αυτό το πουτανί (κάντε ένα search και θα καταλάβετε για τι παρθένα μιλάμε), όταν με τα λεφτά αυτά θα μπορούσε να προσφέρει τόσα άλλα, ιδίως στις γειτονικές του Φιλιππίνες που είχαν δεινοπαθήσει από τους προγόνους του στο Β' ΠΠ και νωρίτερα.

Αλλά η Catarina μολονότι παρθένα είναι παλιά πουτάνα! Σου λέει εμένα θα πηδήσει ο Ιάπωνας, θα πάρει κομισιόνα (που έλεγε μια ψύχη) η ιστοσελίδα δημοπρασιών; Οπότε με ένα εύσχημο τρόπο ακύρωσε τα πάντα, καθώς ο ιάπωνας είχε πιο σχιστά μάτια από ότι έλεγε, ανοίγει δική της σελίδα και προχωρά σε δημοπρασία το Δεκέμβριο όπου πιστεύει πως θα πιάσει τουλάχιστον $ 1.500.000,00!

Η παλιά κινηματογραφική ταινία με το Ρόμπερτ Ρέντοφορντ και τη Ντέμι Μουρ πλέον με σάρκα και οστά στην εποχή μας.

Για τους συναλλασσόμενους υπάρχουν δύο όψεις. Η μία που θέλει ένα κορίτσι να εμπορεύεται το παραμικρό και να πουλά λίγη ώρα από τη ζωή της πολύ ακριβά πιάνοντας κάποιον μεγάλο κορόιδο. Και η άλλη, αυτή του πλούσιου, που αποδεικνύει πως με τα χρήματά του μπορεί να βάλει - κι εδώ κυριολεκτικά - από κάτω τον οποιοδήποτε.

Υπάρχει βέβαια και μια σταθερά. Αυτή του αγνού σωματικά ανθρώπου που όμως όλα τα άλλα έχουν παραβιαστεί προ πολλού. Κι όσα χρήματα κι αν πάρεις, το τίμημα να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο, είναι βαρύτατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: