ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.13

Ευρωομόλογο τέλος


Με ένα προγραμματικό πλαίσιο 185 σελίδων σφράγισαν την συμφωνία τους χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες και χριστιανοκοινωνιστές. Η Γερμανία έχει κυβέρνηση.
Οι σελίδες 155-164 είναι αφιερωμένες στην Ευρώπη. Εδώ η Μέρκελ εχει βάλει την σφραγίδα της . Η συμφωνία αναφέρεται στον μακρύ δρόμο της Ευρώπης «για την εξοδο από την κρίση». Για να βρεί η Ευρώπη την εξοδο από την κρίση είναι απαραίτητη μία πολιτική στόχευση που συνδέει τις διαρθρωτικές αλλαγές για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα με μια αυστηρή, βιώσιμη πολιτική σταθεροποίησης του προυπολογισμού με επενδύσεις προσανατολισμένες στο μέλλον για ανάπτυξη και απασχόληση με τρόπο κοινωνικά ισορροπημένο.
Όμως οι σοσιαλδημοκράτες περασαν τη θέση τους να πληρώσουν οι πρωταγωνιστές των αγορών μέρος του κόστους της κρίσης, ενώ υποστηρίζουν τη διατύπωση ότι οι χώρες που χρειάζονται τεχνική βοήθεια και δάνεια θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν της γερμανικής συνδρομής.
Και μετά ερχεται το «ψητό»: η αρχή ότι κάθε χώρα μέλος θα αναλαμβάνει τα χρέη της θα πρέπει να διατηρηθεί. Κάθε μορφή κοινοτικοποίησης των κρατικών χρεών  θα θέσει σε κίνδυνο την αναγκαία διευθυνση των εθνικών πολιτικών. Εθνική ευθύνη για τους κρατικούς προυπολογισμούς και υπερεθνική εγγύηση των χρεών είναι ασυμβίβαστα. Με απλά λόγια, ταφή των ευρωομολόγων με υπογραφή του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.
 
 
πρωταγωνιστες

Δεν υπάρχουν σχόλια: