ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.13

Ο φορος ακινητων ειναι ενας αριστερος φορος

φορος ακινητα
Τον φόρο ακινήτων αλλά και γενικότερα τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης υπερασπίστηκε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος πάντως, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5, παραδέχτηκε ότι από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ελάχιστα μπορούν να εισπραχθούν πλέον.
«Από τα 60 δις, ακόμα δεν έχει γίνει όλη η επεξεργασία για να πει κάποιος με σιγουριά ποια είναι προς είσπραξη, αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ μεγάλο ποσοστό τα ανεπίδεκτα, γύρω στο 70-75%» παραδέχτηκε ο Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» των Βασίλη Αδαμόπουλου και Σωτήρη Ξενάκη.
Ο Χάρης Θεοχάρης υπερασπίστηκε από την άλλη τα όσα είπε περί «υποφορολόγησης» των Ελλήνων ο υπ. Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο Mega και στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη:
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν, ενδεχομένως, ομάδες συμπολιτών μας που δεν φορολογούνται όσο σε άλλα προηγμένα κράτη, όπως στη Γερμανία, εάν έβγαζαν το ίδιο εισόδημα. Υπάρχει και το ανάποδο» είπε
Ο ίδιος σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης μίλησε για τον φόρο ακίνητης περιουσίας:
«Ο φόρος ακίνητης περιουσίας σίγουρα δεν είναι ένας φόρος που τον ζητάει η φιλελεύθερη ομάδα. Είναι ένας φόρος που θα τον χαρακτήριζα “αριστερό”. Οι φιλελεύθεροι και οι οπαδοί της ελεύθερης οικονομίας θα έλεγαν “εμείς έχουμε φορολογηθεί, δεν χρειαζόμαστε άλλο φόρο”» είπε

Το Χρημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: