ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.13

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του ΗΟΤ DOC για το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ


Στη Βουλή έφερε η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή την αποκάλυψη του HOT DOC αναφορικά με την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta.
To ΗΟΤ DOC είχε αποκαλύψει τη μεθόδευση που είχε προηγηθεί προκειμένου η αξία του ΟΠΑΠ να αποτιμηθεί σε πολύ χαμηλότερη αξία από την πραγματική, ώστε να πουληθεί κοψοχρονιάς. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο νέος ιδοκτήτης καρπώθηκε υπεραξία πολλών εκατομμυρίων του Οργανισμού, ενώ μελέτη έδειχνε ότι τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ επρόκειτο πενταπλασιαστούν σε ορίζοντα δεκαετίας.
“Αποτελεί κοινή πεποίθηση της ελληνικής κοινωνίας ότι η συγκυβέρνηση εκτελώντας τις διαταγές της Τρόικα εκποιεί σε ποσά εξευτελιστικά κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο ΟΠΑΠ. Εργαζόμενοι και πρώην στελέχη του οργανισμού χαρακτηρίζουν τη διαδικασία πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ ως ξεπούλημα”, αναφέρει η κα Μακρή και συμπληρώνει.
“Είναι πλέον απαίτηση του Ελληνικού Λαού να δοθούν αληθινές και πειστικές απαντήσεις για το τίμημα εξαγοράς του οργανισμού, το οποίο φαίνεται ότι είναι κατά πολύ μικρότερο από την πραγματική αξία της επιχείρησης. Προκειμένου να διερευνηθούν επίσημα οι καταγγέλλεις και να αποκαλυφθεί η αλήθεια η Τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων ¨Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα. Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε την με ΑΠ 4210/499/25.11.2013 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, με την οποία καλεί τον Υπουργό Οικονομικών να σπάσει την σιωπή του για τις διαδικασίες αποκρατικοποιήσεων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ”.
Μάλιστα η κα Μακρή ζητεί να μάθει από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, ποια ακριβώς ήταν η προσφορά της Emma Delta για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ, καθώς επίσης και για τη χρημτιστηριακή του αξία, ενώ ζητεί να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα σχετικά έγγραφα της έκθεσης του ανεξάρτητου οίκου DUFF & PHELPS που έκανε την αποτίμηση της αξίας του 33% του ΟΠΑΠ για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.
Διαβάστε σχετικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: