ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Ανακοινώθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές. Υπό το αγγλικό δίκαιο η ομολογιακή έκδοση!

Λόγω εύστοχων πολιτικών δηλώσεων έφυγαν από τις αγορές το 2010 ( διεφθαρμένη Ελλάδα, Τιτανικός κλπ), λόγω εύστοχων πολιτικών δηλώσεων (πρωτογενές πλεόνασμα (!), τα γνωστά succes story κλπ ), επιστρέφουν στις αγορές. Τι άλλαξε από το 2010 έως τώρα;;; Τίποτα σπουδαίο …. Απλά κοντεύει να διπλασιαστεί ο λόγος χρέος προς ΑΕΠ, κλείσαν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, τριπλασιάστηκε η ανεργία και άλλα τέτοια ασήμαντα. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι συνεχίζουν να ζουν με δανικά που δεν μπορούμε να τους τα εξοφλήσουμε και ότι τώρα πια οι συμφωνίες τους δεν καλύπτονται από το ελληνικό, αλλά από το αγγλικό δίκαιο.
.
Η είδηση από τον ΣΚΑΙ έχει ως έξης:
.
Την επίσημη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μετά από τέσσερα χρόνια, με την έκδοση πενταετούς ομολόγου «στο άμεσο μέλλον» ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η έκδοση αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη, ενώ στόχος του ελληνικού δημόσιου είναι να αντλήσει 2,5 δισεκ. ευρώ και το επιτόκιο να διαμορφωθεί λίγο πάνω από 5%
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η απόδοση βρίσκεται κάτω από το 6%, ενώ επισήμως το βιβλίο των προσφορών θα ανοίξει την Πέμπτη στις 11 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου είχε φτάσει και στο 44,21%.
Η άτυπη διαδικασία ενημέρωσης των υποψήφιων επενδυτών για την έκδοση του πενταετούς ομόλογου από το ελληνικό δημόσιο ξεκίνησε ήδη.
Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ:
«Η Ελληνική Δημοκρατία ανακοινώνει σήμερα ότι έδωσε εντολή σε διεθνείς τράπεζες για επικείμενη 5-ετη ομολογιακή έκδοση ‘αναφοράς-benchmarking’ σε ευρώ και υπό το αγγλικό δίκαιο. Η συναλλαγή αναμένεται να τιμολογηθεί και να λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον.»
Δείτε τώρα και τι έχουμε να πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια για τα δάνεια τους: Τόκοι του δημοσίου χρέους: Η “βόμβα” των επόμενων χρόνων, για την οποία ουδείς ενδιαφέρεται…

ΣΣ:Τι είναι τα χρεολύσια
Με τον όρο χρεολύσιο, (ή χρεωλύσιο), χαρακτηρίζεται κάθε ισόποση δόση που καταβάλλεται προς τμηματική εξόφληση δανείου.
Ο αριθμός των χρεολυσίων είναι ανάλογος του βάθους χρόνου αποπληρωμής του δανείου υπολογιζόμενος συνηθέστερα σε μήνες. Αν σε κάθε χρεολύσιο προστεθεί και ο προβλεπόμενος από την έντοκη δανειακή σύμβαση τόκος τότε προκύπτει το λεγόμενο τοκοχρεολύσιο.
Με την συνομολόγηση δανειακής σύμβασης καταρτίζεται και ειδικός πίνακας χρεολυσίων του συγκεκριμένου δανείου που προσαρτάται στο κύριο σώμα της σύμβασης ή ως παράρτημα αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: